Creative Park
alt text goes here

Creative Park APP

Få stilige håndlagde dekorasjoner, personlige kort, papirhåndverk og mye mer – helt gratis.

Last ned på iOS
Last ned på Android

Utform. Utvikle. Utstill.

Ta med deg papirmoroa inn i dagliglivet med familie og venner – fra husfestdekorasjoner til hverdagsinteriør, fra enkle ideer til 3D-modeller i origami-stil.

Utforsk

Enten du ser etter litt inspirasjon til festdekorasjoner eller bare vil ha det litt moro med å brette papirmodeller en avslappende ettermiddag, har vi det du ser etter på Creative Park-appen.

Explore
Try something new

Prøv noe nytt

Med den enkle navigeringsfunksjonen trenger du ikke å kjede deg lenger – finn noe å gjøre blant nye papirprosjekter og kreative ideer. Hold et øye med oppdateringer hver sesong og for spesielle arrangementer.

Sett ditt eget preg

Bruk redigeringsfunksjonen til å gi et personlig preg til det du har laget. Tilpass papirmalene gjennom å legge til bilder og tekst for å gjøre dem spesielle. Lagre favorittene dine, og lag dem på nytt utenfor hjemmet.

Make it your own
Create with ease

Nå er det enkelt å filme

Gå direkte fra redigering til utskrift uten å gå ut av appen. Alt du trenger, er en kompatibel Canon blekkskriver og Creative Park-appen. Bare fullfør den enkle registreringsprosessen*, så kan du lage dine egne prosjekter når og hvor du vil.

Opprette CanonID

Creative Park-appkompatibilitet

Hvis du vil ha informasjon om støttede Canon blekkskrivermodeller, kan du se på denne nettsiden: https://ij.start.canon/cpapp-model

Denne appen er tilgjengelig for både iOS- og Android-enheter som er kompatible med operativsystemene iOS 12.0 og nyere eller Android OS 5.0 og nyere.

[Languages/Språk]
Tilgjengelig på dansk, engelsk, finsk, fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, tsjekkisk, tyrkisk og tysk.

*Creative Park er en gratis innholdstjeneste som kun er tilgjengelig for eiere av Canon-skrivere. Opprett eller logg på Canon ID-kontoen din, registrer Canon-skriveren, og last ned Creative Park-appen for å bruke funksjonene for redigering og utskrift.

Opprette CanonID

Canon ID er den personlige kontoen din som brukes til å få tilgang til Canon-tjenester og -apper, i tillegg til å registrere alle Canon-produktene dine. Få tilgang til utskriftspremier, Canon-butikken og kos deg med eksklusivt innhold for Canon ID.

Opprette CanonID

Relaterte artikler

Smarte utskriftstips, morsomme kunst- og håndverksprosjekter og gode måter å få mest mulig ut av favorittbildene dine på.

Se alle artikler

Du er kanskje også interessert i