ARTICLE

"Husk å forevige hverdagsøyeblikkene!"

Woman-cuddling-child-susanna-hynynen

I mange hjem finnes det et ’bedre kamera’: et som blir tatt frem til bursdagsselskaper, jul og feriereiser. Ellers ligger det ubrukt i en skuff. Kjenner du deg igjen?

Susanna-Hynynen-video

Det gjør i hvert fall jeg, og derfor har jeg et forslag til deg: Ta frem kameraet oftere, spesielt i hverdagen. La oss skape bilde- og videominner fra mer enn bare de spesielle dagene. Hverdagsøyeblikkene kan virke kjedelige, men det er faktisk de som er aller viktigst – de utgjør barnas barndom.

Den første sykkelturen uten støttehjul. Den første isen ute om sommeren. De første artige ordene eller famlende skrittene. Turer i skog og mark. Bading, selv når det er kaldt. Båtturer med bestefar. Bestemors fang.

Vanlige, men likevel så viktige øyeblikk å huske. Øyeblikk når tiden står stille, selv om det bare er for et sekund. Øyeblikk som alle ser tilbake på med et smil.

children-at-greenhouse-susanna-hynynen

Jeg brukte et kompakt Canon EOS M50 Mark II-kamerahus som er lett å bære med seg, og et Canon EF-M 32 mm f/1.4 STM-objektiv. De ga meg både vakre bilder og video i høy kvalitet. Det er et lite kamera, så det er lett å ha med seg til enhver tid.”

Skrevet av Susanna Hynynen