Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Med rask blenderåpning og raskt fokusering system kan du stole på det kompakte standardzoomobjektivet EF 50mm f/1.4 USM med høy ytelse for enestående resultater på alle fotograferingsområder.

Fordeler

  • Rask blenderåpning på f/1,4
  • Standard 46° visningsvinkel
  • USM-fokusmotor med fullstendig manuell fokusering
  • Nærgrense på 45cm
  • Asfærisk linseelement
  • 58 mm filterstørrelse

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 50mm f/1.4 USM

Allsidig, kompakt standardobjektivdesign


Gaussisk optikk, kombinert med to linseelementer med høy refraksjon lar fotografer på alle områder ta skarpe, klare bilder, selv ved f/1,4. Objektivet er ideelt for landskapsfotografering og reisemotiver i tillegg til portretter og reportasje.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor driver autofokusen svært raskt og nesten helt stille. Utmerket dreiemoment sørger for at fokuspunktet oppnås nøyaktig uten overskyting. I tillegg er fast manuell overstyring tilgjengelig, noe som gjør det mulig å justere fokus uten å forlate AF-modus.

Jevnt uskarp bakgrunn


En nesten sirkulær blender gir ufokuserte områder en mykere, mer enhetlig følelse. Skarpe objekter i forgrunnen skiller seg ut mot en jevnt uskarp bakgrunn.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg sørger for nøyaktig fargebalanse og forbedret kontrast. De reduserer også gjenskinn og skygger – et vanlig problem som forårsakes av at lys spretter av kameraets sensor.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 50mm f/1.4 USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Related Products