Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

TS-E 17 MM F/4L er designet for arkitekturfotografering og gir lav forvrengning og utmerket kant-til-kant-skarphet. Individuell rotering av tilt- og shift-mekanismene gir fleksibilitet.

TS-E 17mm f4L

Fordeler

  • 17mm tilt-og-shift-objektiv med ultravidvinkel
  • Lav forvrengning og høy oppløsning
  • Tilt på opptil ±6,5°, og shift på opptil ±12 mm
  • Individuell tilt- og shift-rotasjon
  • Asfæriske og UD-linseelementer
  • Sub wavelength structure- og Super Spectra-belegg
  • Sirkulær blender

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon TS-E 17mm f/4L

Utvider mulighetene for tilt-og-shift-fotografering


TS-E 17 MM F/4L er et tilt-og-shift-objektiv med ultravidvinkel som gir vid bildevinkel med både APS-C- og fullformatsensorer. Takket være Canons unike system kan tilt- og shift-retningene roteres uavhengig av hverandre. Det gjør det mulig å kontrollere perspektivet og dybdeskarpheten hver for seg, noe som gjør objektivet meget fleksibelt.

Stor bevegelsesrekkevidde


Med diagonal bildevinkel på 104° kombinert med tilt på opptil ±6,5°, shift på opptil ±12 mm og ± 90-graders rotasjon av både tilt- og shift-mekanismen, er TS-E 17 MM F/4L et av de mest fleksible objektivene på markedet. Tilt- og shift-mekanismene på TS-E 17 MM F/4L kan også låses slik at du unngår uønskede bevegelser.

Presisjonsoptikk


Objektivet har en asfærisk linse i støpt glass med stor diameter og høy presisjonen. Det gir minimal forvrengning og sørger for enestående oppløsning fra kant til kant i bildet. Fire UD-elementer motvirker kromatisk avvik som er et vanlig problem med vidvinkelfotografering. Disse funksjonene gjør objektivet spesielt velegnet til arkitekturfotografering

Sub-wavelength structure-belegg


Canons patenterte linsebelegg er utviklet for bruk ved digitalfotografering og reduserer skygger og gjenskinn forårsaket av interne reflekser, noe som gir skarpe, klare bilder.

Solid konstruksjon


Canons objektiver i L-serien er konstruert for å takle krevende forhold. Vær- og støvbestandige forseglinger gir ekstra beskyttelse, og objektivet leveres med solblender og veske.

Blyfri optikk


Det er kun brukt miljøvennlig, blyfritt glass i TS-E 17 MM F/4L.

Priser

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon TS-E 17mm f/4L , funksjonene og hva den kan gjøre.

Eksempelgalleri

Vis galleriet

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.