Canon mottar designpriser i internasjonalt anerkjente iF Design Awards for 26. år på rad

Canon har mottatt utmerkelser for åtte produktdesign i prestisjetunge 2020 iF Design Awards som arrangeres av iF International Forum Design GmbH. Det er 26. år på rad at Canon mottar iF Design Awards. Denne anerkjennelsen inspirerer Canon til å fortsette arbeidet med å utvikle produkter som kombinerer design og ytelse på høyeste nivå.

Produktene som har mottatt iF Design Award 2020


iF Design Awards ble etablert i 1953 og regnes som en av de mest prestisjefylte internasjonale designprisene som hvert år tildeler utmerkelser til enestående industridesign fra hele verden. I år ble over 7200 bidrag fra 56 land og regioner vurdert av en jury bestående av internasjonalt aktive designeksperter. Det var syv ulike kategorier: produkt, emballasje, kommunikasjon, interiørarkitektur, profesjonelt konsept, tjenestedesign og arkitektur.