Canon mottar designpriser i internasjonalt anerkjente iF Design Awards for 26. år på rad

Canon har mottatt utmerkelser for åtte produktdesign i prestisjetunge 2020 iF Design Awards som arrangeres av iF International Forum Design GmbH. Det er 26. år på rad at Canon mottar iF Design Awards. Denne anerkjennelsen inspirerer Canon til å fortsette arbeidet med å utvikle produkter som kombinerer design og ytelse på høyeste nivå.

Produktene som har mottatt iF Design Award 2020

 

EOS R-systemet
Bildesystem

PowerShot G5 X Mark II
Kompakt digitalkamera

EF 400mm f/2.8L IS III USM
EF 600mm f/4L IS III USM
Superteleobjektiver
(EF 400mm f/2.8L IS III USM avbildet)

XF705
Profesjonelt, håndholdt 4K UHD-videokamera

Sumire Prime
Cinema-objektiver med fast brennvidde til kameraer med PL-fatning

OCT-A1
OCT (optical coherence tomography)

IVY REC
Kompakt digitalkamera(INSPiC REC i Japan)

Arizona 1300-serien*
UV-planskriver(Arizona 1380GT avbildet)

iF Design Awards ble etablert i 1953 og regnes som en av de mest prestisjefylte internasjonale designprisene som hvert år tildeler utmerkelser til enestående industridesign fra hele verden. I år ble over 7200 bidrag fra 56 land og regioner vurdert av en jury bestående av internasjonalt aktive designeksperter. Det var syv ulike kategorier: produkt, emballasje, kommunikasjon, interiørarkitektur, profesjonelt konsept, tjenestedesign og arkitektur.