LEGG TIL RETTE FOR DIGITAL TRANSFORMASJON MED imageRUNNER ADVANCE DX

Oslo, 4. februar 2020: Arbeidsplassen er i rask endring. Takket være mobile enheter og løsninger for ekstern tilkobling kan ansatte jobbe når og hvor de vil. En smidig tilnærming til informasjonsstyring er derfor helt avgjørende. Vi tar produktutvalget vårt et steg videre fra rendyrket utskrifts- og skanneteknologi og tilbyr tilpassbare «huber» for digital transformasjon med vår nye imageRUNNER ADVANCE DX-serie. Uansett hvor du befinner deg i den digitale transformasjonsreisen gir de nye enhetene våre sømløs integrasjon av utskrift og digitalisering, slik at du får økt produktivitet og kan frigjøre verdifulle IT-ressurser.

Transformer produktiviteten


Moderne forretningsdrift er dynamisk, og du må ha riktig teknologi for å henge med. Med imageRUNNER ADVANCE DX-serien er det enklere å digitalisere, arkivere og hente frem dokumenter enn noen gang. Få effektiv arbeidsflyt i hele dokumentsyklusen med Canons nye forbedrede dokumentmater som skanner dokumenter med en hastighet på 270 sider pr, minutt. Ekstrajobber som navngivning, lagring, tredjepartspålogging og bunkelagring er nå alle automatiserte. Si farvel til tidkrevende arbeidsflyter og ønsk produktiviteten velkommen.


«Maskinene våre er ikke lenger en isolert enhet i kontomiljøet, men en intelligent hub som er fullstendig integrert i bedriftens eksisterende infrastruktur», sier Taz Nakamasu, Executive Vice President for B2B Document Solutions hos Canon Europe. «I tråd med markedsetterspørselen er imageRUNNER ADVANCE DX-serien utviklet for å øke effektiviteten på moderne arbeidsplasser og samtidig sørge for at forretningskritiske dokumenter og informasjon er sikret.»


Fleksibel integrering i skyen


Er du nybegynner i skyen, eller har du løsninger på plass allerede? imageRUNNER ADVANCE DX-serien er klar til å støtte deg – uansett hvilket utgangspunkt du har. Takket være tettere integrering mellom programvaren og maskinvaren er det enklere å få tilgang til våre skybaserte løsninger for innholds- og utskriftsstyring. uniFLOW Online Express er nå innebygd og klar til bruk på enheten, slik at du kan skalere i takt med behovene dine. Du kan for eksempel oppgradere til uniFLOW Online og få fordelen av flere nettskytilkoblinger for avansert skanning, samt tilgang til flere sikkerhets- og rapporteringsfunksjoner.


Bruker du en annen programvareplattform? Ikke noe problem. imageRUNNER ADVANCE DX er kompatibel med mange skyplattformer fra tredjepart, blant annet PaperCut, Kofax og Concur, slik at vi tilpasser oss deg.


«Vi vet at dagens arbeidsstyrke er mobil. Så vi har utviklet en serie enheter som dekker våre kunders behov for skytilkobling og effektivt samarbeid», sier Nakmasu videre. «imageRUNNER ADVANCE DX-serien legger til rette for effektivt samarbeid på tvers av team, og gir ansatte tilgang til informasjon og prosesser uansett hvor de er.»


Digitaliseringspartner


Canons teknologi utvikler seg i takt med kundene våre. imageRUNNER ADVANCE DX-serien er resultatet av mange års innovasjon og forener fremskritt innen produktivitet, samarbeid, cyber-resilisens, effektivitet og pålitelighet i en transformerende serie. Canons kontinuerlige satsing på videreutvikling av teknologi har blant annet bidratt til at bransjeanalysebyrået Keypoint Intelligence har tildelt imageRUNNER ADVANCE-serien BLI-utmerkelsen «2020 Copier MFP Line of the Year»1.


«Bedrifter er ikke lenger utelukkende papirbaserte. Det er grunnen til at våre maskiner er mer enn skrivere. Om det er snakk om en bank eller en butikk, en liten eller mellomstor bedrift eller et stort konsern, er teknologien vår skalerbar og utviklet for å gi deg enklere informasjonshåndtering i en digital verden», sier Nakamasu avslutningsvis.


Nøkkelspesifikasjoner


  • ADM med 270 bilder i minuttet for tosidig A4-skanning i én passering (bransjeledende hastighet)
  • Nytt smussbestandig glass (kun tilgjengelig fra Canon)
  • Automatisk dokumentmater (ADM) med ergonomisk design
  • uniFLOW Online Express innebygd som standard for skytilkobling
  • Styringsprogrammet, uniFLOW Online, kan nå rulles ut direkte fra enheten på abonnementsbasis, noe som gjør det enklere å ta i bruk og implementere
  • Enda stillere skanning gjør imageRUNNER ADVANCE DX til en MFP som kan stå mer sentralt plassert i et kontorlandskap