Lag et galleri av livets øyeblikk med Canons SELPHY SQUARE QX10

Oslo, torsdag 13. februar 2020: Canon lanserer Canon SELPHY SQUARE QX10, det nyeste tilskuddet i den populære SELPHY-serien med kompakte fotoskrivere, og fotopapirpakken Canon XS-20L med kvadratisk papir. Den kompakte og håndholdte fotoskriveren får enkelt plass i vesken eller ryggsekken, og er et perfekt tilbehør for kreative hobbyentusiaster eller lidenskapelige instagrammere. SELPHY SQUARE QX10 lar deg skrive ut bilder i klare, fyldige farger direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Canons SELPHY Photo Layout-app (iOS/Android) som kan lastes ned gratis.

Enkel fotoutskrift i høy kvalitet – når og hvor som helst


Med innebygd batteri og Wi-Fi-tilkobling skriver du enkelt ut kvadratiske fotoutskrifter (68 x 68 mm) i høy kvalitet på Canon SELPHY SQUARE QX10. Det kvadratiske fotopapiret Canon XS-20L (selges separat) har selvklebende bakside og et klassisk utseende med hvit kant for håndskrevet bildetekst som gir et retro og nostalgisk uttrykk. Et beskyttende belegg sørger for at fotoutskriftene er smuss-, vann- og rivebestandige.


SELPHY SQUARE QX10 har verken blekkassetter eller utskriftsbrett, og skriver ut tørr fotoutskrift i høy kvalitet på bare 43 sekunder. Skriveren bruker fargesublimeringsteknologi som sørger for at den høye kvaliteten varer og beskytter mot falming i opptil 100 år.


Modellen er tilgjengelig i fire lekre farger (sort, hvit, rosa og grønn), slik at du kan velge den som passer best til akkurat deg. Skanner du Canon SELPHY SQUARE QX10s QR-kode fra en smartenhet, kobles skriveren til appen SELPHY Photo Layout. Det gir deg tilgang til bildene du har på smarttelefonen, og du kan legge til ulike kreative effekter. Med appen kan du enkelt gi fotoutskriftene et personlig og unikt preg med ulike stempler, filtre, rammer og skreddersydde layout.


Med etikettsettet Canon XS-20L kan du ta vare på spesielle øyeblikk og bruke dem til å dekorere for eksempel utklippsbøker, fotobøker, telefondeksler eller interiørdekor. Du kan også bruke dem til å merke skobokser eller til å forvandle kjøleskapdøren til et galleri av dyrebare minner.


Uten ledninger og kabler og andre forstyrrende elementer er Canon SELPHY SQUARE QX10 designet for å passe for alle – uansett livsstil. Med denne kompakte batteridrevne fotoskriveren med hurtig USB-lading skriver du raskt, enkelt og trådløst ut flotte personlige fotoutskrifter som du har glede av i mange år fremover.


Anbefalt pris SELPHY SQUARE QX10: 1699,- NOK og den kan kjøpes i Canons nettbutikk og hos autoriserte Canon-forhandlere fra mars 2020.


Canon SELPHY SQUARE QX10 – nøkkelfunksjoner:


 • Fotoutskrifter med klare, strålende farger som holder seg fine i opptil 100 år.
 • Portabel og batteridrevet. Liten nok til å få plass i en veske eller ryggsekk.
 • Med Wi-Fi-tilkobling til smarttelefon kan Canon SELPHY SQUARE QX10 brukes overalt.
 • Koble til appen SELPHY Photo Layout 2.0 og få tilgang til kreative effekter du kan bruke på utskriften.
 • Canon SELPHY SQUARE QX10 skriver ut opptil 256 nyanser per primærfarge, noe som gir hele 16,7 millioner farger.

Innhold i esken


 • Canon SELPHY SQUARE QX10
 • Fargekassett
 • Prøve på klistremerkepapir
 • Brukerveiledning
 • USB Micro B til USB Type-A-tilkobling

Krav til programvare


 • Canon SELPHY SQUARE QX10 krever en iOS/Android-enhet med appen SELPHY Photo Layout 2.0