Ta med deg kontoret overalt med Canon PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri

Oslo, torsdag 3. mars 2020 – Canon lanserer i dag Canon PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med oppladbart batteri – to kraftige, portable og solide skrivere med glimrende utskriftskvalitet og forbedret brukervennlighet. Disse kompakte modellene har trådløs tilkobling med støtte for både 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi og kan styres fra smarttelefon.

Kompakte og tilkoblede portable skrivere for profesjonell utskrift på farten


 


Canon PIXMA TR150 er designet med fokus på kvalitet og praktiske funksjoner og er utstyrt med svart-hvitt OLED-skjerm på 1,44 tommer som gir enkel navigering, samt USB-lading og mulighet til å laste inn tilpassede maler. Forbedret batteri og mulighet til å skrive ut flere sider enn tidligere sikrer profesjonelle utskrifter når og hvor som helst.


Reis lett med portabel skriver


Portable og solide Canon PIXMA TR150 med batteri er et perfekt verktøy for mobile medarbeidere som vil jobbe eksternt og på farten. Du får rask og enkel lading med strømadapteren eller den medfølgende USB-C-kabelen og en kompatibel billader, nødlader eller bærbar pc.


Den elegante, robuste og ripebestandige designen er praktisk og har alle tilkoblingsporter plassert på samme side av enheten for optimal kabelhåndtering, mens det innebygde låsesporet for tyverisikring1 gir brukerne mulighet til å sikre skriveren på ulike steder.


Forbedret brukervennlighet og effektivitet


PIXMA TR150 bygger videre på Canons ekspertise innen design av skrivere som er enkle å bruke. Den nye modellen er utstyrt med en 1,44-tommers svart-hvitt OLED-skjerm med høy oppløsning som gir enkel navigering og full oversikt. Her vises blant annet informasjon om blekknivå i sanntid og gjenværende batteritid (for PIXMA TR150 med batteri). En unik funksjon for denne mobile skriveren er at PIXMA TR150 har plass til opptil fem forhåndslagrede tilpassede maler2 som du kan skrive ut direkte fra skjermen uten å bruke bærbar datamaskin, pc eller smartenhet. På den måten kan du raskt skrive ut viktige dokumenter med utskriftshastighet på opptil 5,5 bilder/min i farger og 9 bilder/min i sort-hvitt3.


PIXMA TR150 med batteri er rask og funksjonell, den har hurtigere landing (2 timer og 20 minutter via strømadapteren) og mulighet til å skrive ut opptil 330 sider på en enkelt fullading4. En enkel og brukervennlig løsning for tilkobling/frakobling av batteri uten bruk av verktøy er perfekt for jobbing på farten.


Praktisk trådløs utskrift


Kompatibel med iOS og Android slik at du kan skrive ut trådløst via Canon PRINT-appen5 eller fra vanlige skytjenester, som Google Drive og Evernote, med PIXMA Cloud Link5. Har du behov for å kopiere dokumenter mens du er på farten, bruker du smarttelefonen til å fotografere dokumentene og sender så bildene direkte til utskrift. Du kan også skrive ut med Mopria6 for Android, AirPrint7 for iOS eller Windows 10 Mobile uten å måtte laste ned ekstra apper.


Brukere som ikke har router, kan klikke på knappen for trådløs tilkobling og opprette en én-til-én-tilkobling mellom skriveren og smartenheten. PIXMA TR150 har effektiv trådløs tilkobling med støtte for både 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi – perfekt for stabil og problemfri utskrift.


Høy utskriftskvalitet på farten


Hybridblekksystemet gir rask tekst- og grafikkutskrift av høy kvalitet, slik at du kan skrive ut presentasjoner, diagrammer og grafer du trenger på farten. Systemet har kassett med sort pigmentblekk for skarp tekst og en kassett med fargestoffbasert blekk i fire farger (cyan, magenta, gult og sort). Dette gir flotte fotoutskrifter som holder seg fine i opptil 100 år ved oppbevaring i album8. Når det er lite sort pigmentblekk igjen, sørger modusen for sparing av sort blekk for økonomisk utskrift ved å bruke mindre sort blekk.


Skriveren produserer kantløse utskrifter i A4-format, og papirmatingen på baksiden har plass til opptil 50 ark med vanlig papir, noe som gjør den godt egnet for popup-butikker som vil skrive ut iøynefallende POS-materiell med et enkelt knappetrykk.


Canon PIXMA TR150 og PIXMA TR150 med batteri kommer for salg i april 2020.


Hvis du vil ha mer informasjon om Canon PIXMA TR150 og Canon PIXMA TR150 med batteri, eller finne nærmeste forhandler, se: www.canon.no