ÉN STORFORMATLANSERING. OVER 23 000 INSTALLASJONER.

Oslo, 4. mars 2020. Siden imagePROGRAF TM-serien ble lansert i september 2018, har Canon installert over 23 000 enheter i EMEA-regionen.

Med kompakt størrelse, konkurransedyktig pris og konsekvent høy utskriftskvalitet er denne brukervennlige skriveren blitt en gedigen suksess i miljøer med behov for mindre og mellomstore utskriftsvolumer. Kunder innen handel og undervisning kan selv produsere plakater, kart og tegninger i høy kvalitet enkelt og rimelige når de trenger det. Selskaper i bygg- og anleggsbransjen kan skrive ut værbestandige planer og DAK-tegninger på Canons unike vannbestandige utskriftsmedier uten behov for laminering. Bedrifter kan enkelt, sikkert og stille skrive ut storformatutskrifter i eksepsjonell kvalitet dag ut og dag inn. I tillegg til å redusere kostnadene i forbindelse med tjenesteutsetting, får brukerne også tilgang til fullversjoner av programmene PosterArtist V3.0 for oppretting av plakater og malverktøyet Free Layout Plus. Begge verktøyene leveres med skriveren uten ekstra kostnad.


Både Canons partnere og kunder har uttrykt begeistring over skriverens funksjoner, og hvor enkelt og effektivt de kan skrive ut plakater, kart og tegninger i høy kvalitet når de har behov for det.


Det har vært en spesielt gunstig mulighet for Canons kanalpartner Optimus Prices. Lederen Rubén Gonzalez begrunner det med at: «imagePROGRAF TM-enhetene er støysvake, har suveren linjedefinisjon og konkurransedyktig pris.»


Carlos Martínez, som er leder for avdelingene for grafiske fag, bilde- og lydproduksjon og sosialfag på skolen Salesianos Atocha i Madrid og kunde av Optimus Prices, sier entusiastisk: «imagePROGRAF TM-enhetene skiller seg ut ved å produsere et stort fargespekter. De gir også utskrifter med enestående fargeintensitet og -metning. De er allsidige og brukervennlige og dermed lett tilgjengelige for elevene våre. Dette er avgjørende for opplæringen vår i de ulike modulene vi tilbyr. I tillegg er den tydelige og presise gjengivelsen av fine linjer viktig i DAK/DAP-segmentet. Alt dette gjør imagePROGRAF TM til et velegnet verktøy for å gi elevene kjennskap til de nyeste teknologiene de vil møte når de kommer ut i arbeidslivet.»


Du finner mer informasjon om imagePROGRAF TM-serien på https://www.canon.no/business-printers-and-faxes/colour-plotter-printers/