Canon lanserer Canon Connected – en innholdshub med gratis tilgang og som inneholder pedagogiske og inspirerende videoer for fotoentusiaster

Oslo, Norge – mandag 27. april 2020 - Canon kunngjør i dag lanseringen av Canon Connected, en innholdshub med gratis tilgang med målsetting å lære, inspirere og underholde fotoentusiaster og videofotografer. Canon-ambassadører, filmskapere, eksperter og influensere over hele Europa vil regelmessig laste opp inspirerende og lærerike videoer som gir deg mulighet til å bruke tiden nå til å lære noe nytt og perfeksjonere teknikkene dine.

Lær deg nye ferdigheter og teknikker i dagens spesielle tider


Canon Connected gir visuelle historieformidlere en overflod av muligheter til å lage og dele tankevekkende innhold. Videoene dekker et bredt spekter av relevante temaer og inneholder råd, tips og opplæring for alle som er interessert i å lære fra de beste eller finpusse sine foto- og videoferdigheter.


Besøkende på Canon Connected-hub kan velge videoer som er produsert av noen av verdens dyktigste og mest anerkjente fotografer og filmskapere, blant annet fotografen Daniel Etter som har vunnet Pulitzer-prisen, dokumentar- og ekspedisjonsfotograf Ulla Lohmann og Wanda Martin som er ekspert på redaksjonelt innhold og forteller hvordan man lager et hjemmestudio. I tillegg deler ekstremsportfotografen Richard Walch grunnleggende råd for vlogging, familiefotografen Helen Bartlett gir deg råd om fotografering av barn som ikke klarer å være i ro.


Canon-ambassadører som er tilknyttet Canon Connected:


 • PRISBELØNTE TIPS
  Daniel Etter – Pulitzer Prize-vinnende fotograf deler historien bak noen av sine mest kjente bilder.
 • FOTOGRAFERING HJEMME
  Ulla Lohmann – Fotograf som har spesialisert seg på reise, ekspedisjon og eventyr, deler kreative ideer til hvordan man tar dynamiske bilder når det er begrenset med opptakssteder.
 • SPORTSFOTOGRAFERING HJEMME
  Eddie Keogh – Med 35 års erfaring fra profesjonell sportsfotografering deler Eddie sine tips til hvordan du kan ta sportsbilder hjemme og i hagen ved å bytte ut spillere med kjæledyr og fansen med familiemedlemmer.
 • LYSMESTEREN
  Sanjay Jogia – Bryllupsfotograf som har spesialisert seg på indiske bryllup, deler tips om kreativ lysbruk og viktigheten av dette når man fotograferer.
 • FRILANSERE
  Wanda Martin – Fotograf med lang erfaring fra redaksjonelle oppdrag og portrettfotografering forteller hvordan du kan forvandle hjemmet ditt til et spennende og kreativt opptakssted.
 • FAMILIEPORTRETTER
  Helen Bartlett – Anerkjent familiefotograf deler tips til familiefotografering både hjemme og på farten.

-Jeg er veldig stolt over å støtte vårt nettverk av Canon-ambassadører og fellesskapet av fotoentusiaster i denne krevende tiden. Canon Connected vil inneholde et spennende utvalg av inspirerende og lærerikt videoinnhold som gir oss mulighet til å lære og utvikle nye fototeknikker hjemme i vår egen stue – også lenge etter at dagens unntakstilstand er over.»


Det er nå viktigere enn noen gang at profesjonelle fotografer, videofotografer og fotoentusiaster på tvers av sjangre og tekniske ferdigheter står sammen og deler sin kunnskap i et støttende og engasjert fellesskap, forteller Susie Donaldson, ITCG Marketing Director hos Canon Europa.


Du finner mer informasjon om Canon Connected på:
www.canon.no/pro/canon-connected


Følg oppdateringer med #CanonConnected i Canons sosiale mediekanaler.