AUTOMATISER OG TILPASS MED CANONS UVgel WALLPAPER FACTORY

Canon lanserer UVgel Wallpaper Factory sammen med sin samarbeidspartner Fotoba. Stor kapasitet, høy kvalitet og kontinuerlig produksjon gjør UVgel Wallpaper Factory til en perfekt løsning for automatisert produksjon av skreddersydd tapet. UVgel Wallpaper Factory er tilgjengelig som en komplett ende-til-ende-løsning for nye kunder, og som oppgradering for kunder som allerede har en rull-til-rull-storformatskriver i Colorado-serien.

UVgel Wallpaper Factory er en modulbasert arbeidsflytløsning som består av en motorisert Fotoba Jumbo Roll Media Loader (JRL) som er montert foran på en rull-til-rull Colorado-storformatskriver og mater skriveren automatisk. Skriveren er videre tilkoblet en Fotoba Cutter XLD 170WP og Rewinder REW 162 som automatisk kutter fleksible medier i egendefinerte størrelser og lengder. Med den integrerte teipenheten blir hele prosessen meget enkel – skriv ut, kutt, rull opp og teip. Jobben er ferdig og tapetrullene er klare for levering med det samme. De to medieskuffene på Colorado-skriveren kan brukes til vanlige utskriftsjobber.


UVgel Wallpaper Factory-løsningen kan også integreres i eksisterende arbeidsflyt takket være Colorado-skriverens åpne grensesnitt og åpner for å velge mate- og etterbehandlingsløsninger fra ulike leverandører.


Mediemating av store volumer kombinert med Colorado-skriverens produktivitet gir enestående produksjonskapasitet. Med automatiserte prosesser fra mediemating til ferdig produkt kan du stole på at UVgel Wallpaper Factory får jobben gjort. Si farvel til manuell betjening, og få en fullstendig automatisert arbeidsflyt som øker produksjonskapasiteten og maksimerer fortjenesten.


Dimensjonsstabilitet og konsekvente farger er helt avgjørende i tapetproduksjon for å sikre samsvar fra panel til panel. Fordelen med UVgel-blekket er at det ikke krever varme for å tørke og dermed forblir utskriftsmediet stabilt og sikrer høy kvalitet på det ferdig produktet. Hvis du produserer store volumer av veggdekor som består av flere paneler, gir UVgel-teknologien maksimal kontroll over punktstigning og optimalt fargesamsvar utskrift etter utskrift, også ved produksjon på flere skriver og til ulike tider. Takket være UVgel-teknologien er det nå enklere enn noen gang å skrive ut en tidligere bestilling med garantert fargesamsvar.


UVgel-blekket er luktfritt og har GREENGUARD Gold-sertifisering, AgBB godkjenning og Type II-sertifisering fra ASTM, dette innebærer at tapet skrevet ut på Colorado trygt kan brukes innendørs. Med den unike FLXfinish-teknologien kan du tilby skreddersydde taper med en fløyelsmyk matt finish som skiller seg ut i mengden og skaper vekstmuligheter.


- Vi får stadig tilbakemeldinger fra kunder om at UVgel-teknologien gir dem mulighet til å utforske nye vekstmuligheter i markedet for interiørdekor. Det er grunnen til at vi utvikler UVGel Wallpaper Factory i samarbeid med Fotoba. Den automatiserte arbeidsflytløsningen gir kundene mulighet til å produsere tapet i eksepsjonell kvalitet mye raskere og utvide produkttilbudet sitt. Basert på de tilbakemeldingene vi har fått til nå, er vi sikre på at denne løsningen endrer spillereglene for digital tapetproduksjon, sier Dirk Brouns, Vice President for Large Format Graphics hos Canon Production Printing.


Les mer om UVgel Wallpaper Factory og Canons løsninger innen på https://canon.sm/wallpaperfactory