NG Digital blir Canon partner

NG Digital og Canon Production Printing Products har inngått en avtale som gjør NG Digital til salg- og servicepartner for produktserien Colorado. Med dette styrkes Canon sin satsning på Large Format Graphics i Norge ytterligere. NG Digital vil bli en ny kanal for Colorado, som skal jobbe i skilt- og dekormarkedet i tillegg til Canon sin eksisterende salg- og serviceorganisasjon.


Canon har gjennom de siste årene hatt suksess med Colorado – og opparbeidet en betydelig markedsandel i rull-til-rull markedet, både i form av utplasserte enheter og utskriftsvolum. Med den unike UVGel teknologien gjør Colorado det mulig for grafiske virksomheter og skiltprodusenter å produsere høy kvalitet i høy hastighet på et bredt utvalg av medier. Driftskostnadene er lave og stabiliteten høy. Sammen med mulighetene for automatisering av produksjonsprosessene og de meget gunstige miljøegenskapene til Colorado, gjør dette at en lang rekke grafiske virksomheter har valgt denne løsningen. Fremover vil Canon øke markedsandeler ytterligere og utvikle bruksområder og nye applikasjoner med den hensikt å skape nye inntektsstrømmer og vekst.


NG Digital er en kjent og respektert aktør i bransjen. Gjennom et partnerskap med Canon får NG Digital tilgang på ny teknologi og kompetanse. Med dette satser NG Digital mot å utvide sitt tilbud ut i markedet, og styrker dermed sin satsning for å kunne utvikle sine kunder og deres virksomhet videre.


Country Director i Canon Production Printing Products, Magnus Blegen, sier at han er meget godt fornøyd med å ha fått NG Digital på laget. «NG Digital er en seriøs, velrenommert og høyt presterende leverandør av teknologi, medier og kompetanse, og tar skiltbransjen på alvor. Canon ønsker å tilsikre at vår teknologi blir tilbudt til et bredt spekter av kunder, slik at flest mulig bedrifter får glede av de store fordelene våre produksjonsløsninger, høy kompetanse og god service gir. Partneravtalen mellom Canon og NG Digital styrker begge parters evne til å levere dette – og jeg ser frem til et godt samarbeid og et godt partnerskap.»