NYE STANDARDER FOR DIGITAL ARKMATET FARGEPRODUKSJON

1. september 2020 – Best er nettopp blitt enda bedre med Canons lansering av nye imagePRESS C10010VP-serien. Den nye serien er bygget på en velprøvd og pålitelig teknologiplattform med forbedret automatisering og omfattende mediehåndtering som setter nye standarder for produktivitet, bruksområder og kvalitet. imagePRESS C10010VP-serien er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst.

Opplev en ny produktivitetsstandard


Kommersielle trykkerier eller hustrykkerier som ønsker å øke produktiviteten og samtidig kunne tilby en blanding av trykksaker av høy kvalitet, kan stole på at imagePRESS C10010VP får jobben gjort.


Overhold stramme tidsfrister med uavbrutt kvalitetstrykk i høy hastighet hver dag – hele dagen. Oppnå maksimal produksjon med to modeller som leverer trykkhastigheter på opptil 90 sider/min (imagePRESS C9010VP), og opptil 100 sider/min (imagePRESS C10010VP), slik at du kan få unna jobbene så raskt som mulig. 


Denne effektive, digitale trykkmaskinen tilbyr automatisert trykking på et helt nytt nivå som gir mye mindre manuell betjening og mye større produksjonskapasitet. Avanserte funksjoner omfatter ultrasonisk registrering av flerarksmating, aktiv registrering av dobbeltmating, aktiv forside-til-baksideregistrering og integrert spektrometrisk sensor (ILS, Inline Spectrometric Sensor) for enkel forhåndsjustering av farge på hver side.


Canons doble fikseringsenhet sikrer at det opprettholdes full produktivitet, også ved utskrift på ulike medier med forskjellig tykkelse og tekstur i én og samme jobb. I tillegg kan du ta det hele et steg videre med en bunkesorterer med høy kapasitet som tilleggsutstyr. Denne kan tømmes og fylles på under utskrift for kontinuerlig produksjon hele døgnet, syv dager i uken.


Med mulighet til å legge til en modul for mating av lange ark kan du nå få automatisk tosidig trykking på medier som er opptil 762 mm lange, med mating av 1000 ark gjennom Canon POD Deck XL. Men du kan oppnå enda mer – BDT VX 370-materen har en unik mateteknologi som mater inn opptil 5000 ark i bannerformat, slik at du kan være trygg på at pressen klarer produksjonstopper med glans.


Forvandle kundeutfordringer til lønnsomme muligheter       


Nå kan du utvide tilbudet av trykksaker som leverer høy verdi. Takket være støtte for syntetiske medier kan du tilby produkter til kunder som krever mer holdbare og vannbestandige produkter. Du kan også produsere på lange ark på opptil 1300 mm, noe som blant annet åpner for produksjon av et større spekter markedsføringsmateriell. Du kan trykke på forskjellige medietykkelser fra 60 til 400 g/m2 og papir med struktur. CV-toner + større medieutvalg = flere kreative bruksområder. Og høyere verdi fører til høyere marginer.


Med imagePRESS er det aldri spørsmål om kvalitet. Med innovativ R-VCSEL-teknologi, Multi-D.A.T. fargejustering og allsidige rastermønster for ultimat bildekvalitet, kan du være trygg på at du kan levere et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra menyer og bøker til reklametrykksaker og lange bannere. CV-tonerens unike oppbygning gir suveren holdbarhet og bedre overføring slik at du får enda mer nøyaktig tekst- og bildegjengivelse på hver side i alle opplag.


Du kan selvfølgelig bygge din egen konfigurasjon som passer nettopp din virksomhet. Velg blant en rekke etterbehandlingsløsninger fra Canon og tredjeparter med DFD Bridge-tilkobling, slik at du kan lage et ferdig sluttprodukt som er klart for levering.


Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print hos Canon Norge sier «imagePRESS C10010VP-serien er en ny milepæl i utviklingen innen digitale fargeproduksjonspresser, og setter nye standarder for produktivitet, bruksallsidighet og kvalitet. Med over 15 000 installerte imagePRESS-enheter i EMEA-regionen de siste fem årene bygger vi videre på en velprøvd og pålitelig teknologiplattform med forbedret automatisering som hjelper deg med å nå fremtidsambisjonene for virksomheten din. Med imagePRESS C10010VP er du rustet til å levere jobber i alle størrelser med pålitelig teknologi som gir maksimal oppetid. Hjelp kundene dine med å forvandle utfordringer til lønnsomme muligheter.»


Du finner mer informasjon om imagePRESS C10010VP-serien på:
https://www.canon.no/business-printers-and-faxes/imagepress-c10010vp-series/