Ålesund kommune har tegnet fire års avtale med Canon

Tapetfabrikken på Vallø ved Tønsberg hadde sin storhetstid i første halvdel av forrige århundre, før den ble lagt ned på 1980-tallet. Nå vokser det frem en helt ny tapetfabrikk i den vakre kystbyen, kanskje kommer det en ny storhetstid?

I juli skrev Ålesund kommune rammeavtale med Canon Norge AS, på vegne av Innkjøpssamarbeidet på Sunnmøre, om kjøp og leie av nye multifunksjonsmaskiner til 13 kommuner på Sunnmøre. Avtalen vil ha en varighet på 4 år og en estimert verdi på 40 millioner kroner. Avtalen skal forvaltes av Haugen Kontorforum, en godt etablert Canon partner i regionen.


Marie Christine Thorstensen fra konserninnkjøp i Ålesund kommune sier at Canon Norge har levert et oversiktlig og kvalitativt godt tilbud, og ble vurdert som best i kvalitetsvurderingen. Canon har også tilbudt den mest miljøvennlige løsningen for distribusjon, noe som var et viktig krav fra kommunen.


Einar Gundersen, daglig leder hos Haugen Kontorforum, er svært glad for at de nå kan utvide leveransen sin til kommunene på Sunnmøre - Denne avtalen er viktig for oss, og vil ytterligere forsterke vår posisjon som distriktets desidert største leverandør av kontorteknologi og kontormøbler på Sunnmøre. Vi har allerede et utmerket samarbeid med Innkjøpssamarbeidet på andre områder og ser frem til å utvikle dette ytterligere med denne nye avtalen.


- For oss i Canon Norge er denne avtalen enda en milepæl for å befeste vår markedsposisjon i regionen, sier Petter Sjaastad, forhandlerdirektør i Canon. Den vil bidra til økt bærekraft for oss i Canon, vår partner og ikke minst for vår nye kunde, med høy miljøprofil og en fremtidsrettet print og dokumentløsning.


Om Haugen Kontorforum


Haugen Kontorforum ble etablert i 1971 og har i over 49 år levert kontormaskiner og kontormøbler til fornøyde kunder over hele Sunnmøre, samt deler av Romsdal. De holder til i nye og moderne lokaler i Kalvøyvegen 20 i Breivika. Haugen Kontorforum leverer ca. 270 multifunksjonsmaskiner pr. år gjennom eget salg og som salgs- og leveringspartner for Canons landsomfattende rammeavtaler, og er derfor godt rustet til å håndtere rammeavtalen med Ålesund kommune.


For ytterligere informasjon:


Einar Gundersen, Haugen Kontorforum
Telefon: 926 03 221
einar@haugenkontorforum.no


På bilde
Marie Christine Thorstensen fra Ålesund kommune og Kurt Svendsen fra Haugen Kontorforum