Kom tett på med Canon PowerShot ZOOM

Oslo, 14. oktober 2020 – Canon lanserer i dag PowerShot ZOOM – et lett og ekstremt kompakt kamera med 12 megapiksler, bildestabilisator og brukervennlig tretrinns zoom som gir deg mulighet til oppleve og gjenoppleve øyeblikkene i minste detalj. Canon PowerShot ZOOM er et dynamisk og nyskapende konsept innen produktdesign og brukervennlighet. Kameraet har monokulær utforming, kan enkelt tas med overalt og har videoopptak i full HD-kvalitet og superzoom. Med 100 mm, 400 mm og digitalt utvidbar 800 mm¹ zoom er dette kompakte digitalkameraet ideelt for familier som er glad i utendørsaktiviteter eller naturentusiaster som ønsker å komme tettere på dyrelivet.

Superzoom-kamera i lommeformat lar deg oppleve livets spesielle øyeblikk på første rad

Canon PowerShot ZOOM

Med Canon PowerShot ZOOM kan du fotografere og filme motiver som er langt unna, som om de var like foran deg. Om du sitter på sidelinjen og foreviger barnet ditt som scorer vinnermålet eller kikker på sjeldne fugler, sørger 3-trinns zoom for umiddelbar optisk og digital forstørrelse. Canon PowerShot ZOOM oppnår 100 mm og 400 mm optiske brennvidder med blender på henholdsvis f/5.6 og f/6.3 og fokuserer skarpt på motiver som er langt unna. Kameraet har også telerekkevidde med utvidet digital zoom tilsvarende 800 mm som er velegnet for fuglekikkere og andre som vil utforske naturen. Med en vekt på kun 145 gram og enestående zoomnivå for størrelsen, gir dette unike kameraet deg mulighet til å fotografere og filme i høy kvalitet uten å dra på tungt utstyr – perfekt for å fange spesielle øyeblikk som inntreffer.

Intuitiv kontroll

Med et minimalistisk og ergonomisk design er Canon PowerShot ZOOM et brukervennlig kamera som gir flotte resultater. Kameraet har fem tilgjengelige knapper som lar deg betjene kamera med én hånd. Dette gjelder både opptak og avspilling av stillbilder og filmer i full HD, samt menyvisning for enkel bruk. Det intuitive kameraet har forenklet menyvisning som gjør PowerShot ZOOM enkelt å betjene. Full automatisk kontroll over stillbilder og full HD 1080p-filmer i MP4-format gjør at du kan forevige viktige familieøyeblikk som barnas første idrettsdag eller en tur i dyreparken – helt uten å bekymre deg for kamerainnstillinger. Den smarte elektroniske søkeren (EVF) har et minimalistisk overlegg for å unngå forstyrrelser, og lar brukerne nyte bilder i høy oppløsning.

Kraftig DIGIC 8-prosessor gir skarpe og fargesterke bilder som vekker uforglemmelige øyeblikk til live. Og serieopptak med 10 bilder i sekundet sørger for at du kan fange all action. Med 12 megapikslers sensor kan du også ta naturbilder på farten med høy oppløsning og rask utlesing. Sammen med kontinuerlig autofokus med mulighet for både ansiktsgjenkjenning og 1-punkts AF er PowerShot ZOOM velegnet til å fange spontane familieøyeblikk.

Med avansert optisk bildestabilisator gir PowerShot ZOOM skarpe bilder enten du fotograferer eller filmer, eller bare betrakter noe fra lang avstand. Det lette kameraet har god batteritid og fullades fra USB Type-C USB-PD-kompatible enheter på under to timer – perfekt når du er ute på farten.

Koble til og dele

Med Canon PowerShot ZOOM kan du importere, bla igjennom og geokode bilder via Wi-Fi støttet av Bluetooth-tilkobling til smarttelefonen, slik at du kan ta vare på dyrebare minner. Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling gir deg også tilgang til fjernstyrt Live View-opptak av stillbilder via Canon Camera Connect-appen. Hvis venner eller familie kobler til2 smarttelefonen til kameraet i forkant, kan de se det samme som du ser i søkeren i sanntid3 når de er i nærheten av deg. Med Canon PowerShot ZOOM kan du oppleve øyeblikkene, få med alle detaljer og dele dem sømløst med venner og familie.

For mer informasjon om Canon PowerShot ZOOM se:
https://www.canon.no/cameras/canon-powershot-zoom/

Canon PowerShot ZOOM – nøkkelfunksjoner:

  • 12,1 megapikslers sensor
  • Zoom i tre trinn mellom 100, 400 og 800 mm1 brennvidde
  • Optisk 4-akset bildestabilisator
  • Full HD-film i 1080p med 24/25/30 bilder/sek
  • USB Type-C® USB-PD-kompatible enheter
  • Wi-Fi og Bluetooth

1 Brennviddene som er nevnt, er tilsvarende 35mm.
2 Én tilkobling om gangen, men lagring av detaljer for opptil ti forhåndsdefinerte tilkoblinger.
3 Avhengig av kommunikasjonsforholdene kan det oppstå forsinkelser i fjernbetjeningen eller fjernvisning av Live View-bilder, og det kan ta tid å overføre bilder. Under trådløs kommunikasjon med en smarttelefon brukes det også mer strøm enn under vanlig bruk, og produktet blir raskere varmt.

Yderligere oplysninger