Canon lanserer EOS M50 Mark II – perfekt for å lage innhold til sosiale medier

Oslo, 25. februar 2021 – Som svar på stigende etterspørsel etter kamerautstyr av høy kvalitet som oppfyller behovene til dagens innholdsprodusenter, lanserer Canon i dag EOS M50 Mark II, etterfølgeren til EOS M50. Den globale interessen for å lage, dele og se på innhold på Instagram, YouTube og Twitch viser ingen tegn til å avta – det er heller slik at mange bruker mer tid på å utforske nye hobbyer og lære nye ting. Bare i Europaᶦ mellom tredje kvartal 2019 og andre kvartal 2020 opplevde TikTok en vekst i bruk på 93 prosent i aldersgruppen 16–64 år.

Med dette allsidige speilløse kameraet fullpakket med smarte funksjoner og enestående bildekvalitet lager du innhold som skiller seg ut.


EOS M50 Mark II er et lite, men avansert speilløst kamera som gjør hele prosessen fra opptak til opplasting av innhold enklere enn noen gang tidligere. Opptak av 4K-video i liggende og stående format eller livestrømming i full HD direkte til YouTube , gir deg mulighet til å ta innholdet ditt et steg videre. Med 3,5 mm mikrofoninngang, HDMI og USB har det nye kameraet de innganger og utganger innholdsskapere trenger. Kompakt kamerahus, vribar berøringsskjerm og kompatibilitet med en rekke Canon-objektiver gir brukere full kreativ frihet – enten de lager opptak der de snakker rett i kamera eller vlogger mens de er på farten.


Overfør dit du vil


Allsidighet er selve kjernen i dette kameraet. Om du vil ta stillbilder i høy kvalitet til Instagram, ta opp video i stående format til deling på TikTok eller strømme live til YouTube, tar EOS M50 Mark II oppgaven på strak arm. Med skarpe HDMI-utdata kan brukerne lage profesjonelle livestrømminger, og med Canons gratis EOS Webcam Utility-programvare kan du enkelt strømme på Twitch eller ha videosamtaler med venner og familie.


EOS M50 Mark II er utstyrt med forbedret mobiltilkobling via Wi-Fi og Bluetooth som gjør det enkelt å få publisert innhold raskt. Det gjør det også mulig å fjernstyre kameraet fra en mobilenhet og laste opp bilder og filmer direkte til sosiale mediekanaler med det samme.


Nye muligheter for innholdsskapere


Dette portable kameraet er enkelt å bære med seg overalt. Det kan også monteres på gimbal og har innebygd mikrofonimport, slik at du har fleksibilitet uansett hvilken opptaksstil eller behov du har. Om du er foran eller bak kamera, gjør den vribare berøringsskjermen og den responsive elektroniske søkeren det enkelt å komponere opptak i alle situasjoner.


Skill deg ut i den sosiale feeden


Det publiseres over 300 000 historier på Instagram hvert minutt , og kvalitet er stikkordet om du vil ha innhold som skiller seg ut. Med EOS M50 Mark II kan innholdsskapere bruke Canons EF-M-objektivserie og EF-objektiver sammen med en fatningsadapter. Dette omfatter blant annet objektiv med ultravidvinkel som er perfekt til vlogging, eller et objektiv med liten dybdeskarphet som sørger for at selfiene blir slik du vil.


Kameraets hastighet , 24,1 megapikslers APS-C-sensor, intelligente Auto-programmer og øyeregistrering gir innholdsskapere det lille ekstra når de fotograferer, slik at de kan ta skarpe actionbilder som fanger oppmerksomheten i sosiale medier. Det er ikke bare den visuelle kvaliteten som gjør at innholdet får flere visninger og følgere – lyden er også viktig. Canon EOS M50 Mark II har 3,5 mm mikrofonport som gir ambisiøse YouTubere mulighet til å lage videoblogger med suveren lydkvalitet.


Canon EOS M50 Mark II passer for vloggere, bloggere og influensere. Det er et utmerket verktøy for innholdsprodusenter som vil ha imponerende bildekvalitet, smarte funksjoner og mulighet for livestrømming via nettet.


Canon EOS M50 Mark II blir tilgjengelig fra slutten av mars 2021, men kan forhåndsbestilles nå.
Du finner mer informasjon på: https://www.canon.no/cameras/eos-m-mirrorless-cameras/


EOS M50 Mark II – nøkkelfunksjoner:


  • Lag og del innhold på en hvilken som helst plattform via Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling
  • Ta opp video i stående format for publisering direkte i sosiale medier
  • Skarpe HDMI-utdata for direkte livestrømming fra YouTube
  • 24,1 MP APS-C sensor for imponerende bilder og full HD-video
  • Fleksibel vribar berøringsskjerm for flere opptaksmuligheter
  • 3,5 mm mikrofoninngang for profesjonell lydkvalitet
  • Objektivkompatibilitet som dekker alle perspektiv og stiler

Anbefalt pris:
EOS M50 Mark II kamerahus er 6 649,- NOK og salgsstart er slutten av mars 2021Kilde: https://blog.globalwebindex.com/trends/tiktok-europe/
ii Tjenesten for livestrømming som er tilgjengelig med dette produktet er kun for livestrømming til YouTube. Du må ha en aktiv YouTube-konto og en image.canon-konto for å bruke livestrømming. Vær oppmerksom på at YouTube når som helst kan endre, stanse eller avslutte tjenester, inkludert livestrømming. I henhold til YouTubes restriksjoner for livestrømming, må brukerne ha minimum 1000 abonnenter på kanalen sin for å strømme live fra mobile enheter (inkludert kameraprodukter med funksjon for livestrømming). Du finner oppdatert informasjon fra YouTube om restriksjoner på https://support.google.com/youtube/answer/2853834?hl=en. Canon gir ingen erklæringer eller garanti vedrørende produkter eller tjenester fra tredjepart, inkludert livestrømming.
iii Via Canon Camera Connect-appen eller image.canon
iv https://www.statista.com/statistics/195140/new-user-generated-content-uploaded-by-users-per-minute/
EOS M50 Mark II har serieopptak med 10 bilder i sekundet.