CANON LANSERER IMAGEPRESS C170-SERIEN – FLYTT KREATIVE GRENSER OG PRODUSER TRYKKSAKER I HØY KVALITET INTERNT

Oslo, 1. februar 2021: Canon lanserer i dag imagePRESS C170-serien som gir bedrifter mulighet til å utforske kreativ print internt. Serien er utviklet for personlige tilpassede fargeutskrifter i høy kvalitet, og er en alternativ løsning for bedrifter som ønsker å flytte de kreative grensene.

En kreativ kraftstasjon


imagePRESS C170 følger opp suksessen til imagePRESS C165 som ble lansert i 2019, og møter bransjens kontinuerlige etterspørsel etter profesjonelle arbeidsflyter i kontormiljøet. Med imagePRESS C170 får bedrifter nye kreative muligheter og kan produsere sylskarpe fargeprint i profesjonell kvalitet. I tillegg til standardformater som A4 og A3, har den nye printeren støtte for spesialformater som konvolutter og tykke medier opptil 350 g/m2 samt lange bannere med lenge opptil 1300 mm. Maskinen dekker med dette et stort spekter av utskriftsbehov. imagePRESS C170 har også støtte for vanlig, bestrøket og silkematt papir samt medier med tekstur. Printeren har dessuten en rekke integrerte etterbehandlingsmuligheter for allsidig og kreativ print.


Få fart på produktiviteten


Hybride måter å arbeide på er i rask vekst og kontorets rolle blir stadig mer variert, noe som fører til at man må være så effektive som mulig når de er på kontoret. imagePRESS C170-seriens kombinasjon av kontorfunksjoner og tilkoblingsmuligheter gir kundene et bredere spekter av produksjonsmuligheter for best mulig avkastning på investeringen.


imagePRESS C170-serien tar korte produksjonstider og stramme tidsfrister på strak arm. Med imponerende printhastighet på opptil 70 sider i minuttet for farger og opptil 80 sider i minuttet for sort-hvitt, får du jobben gjort enda raskere. Enheten er i tillegg enkel å bruke og har samme tidsbesparende og intuitive grensesnitt, navigering og brukeropplevelse som andre Canon-enheter.


I likhet med imageRUNNER ADVANCE DX-modellene har imagePRESS C170-serien sikkerhetsfunksjoner som gjør det enklere for brukerne å beskytte sensitiv informasjon, sikre personvernet til ansatte og kunder og etterleve gjeldende regelverk for lette produksjonsmiljøer og kontorer. Når McAfee Embedded Control-funksjonen er aktivert, blokkerer den kjøring av uautoriserte applikasjoner gjennom smart hvitelisting. 


Hiro Imamura, Vice President for Marketing, Document Solutions Group hos Canon Europa, sier: «Måten vi jobber på endrer seg i forrykende fart, men for mange er kontoret et samlingspunkt for samarbeid – et sted der det fysiske møter det digitale og der kreativiteten blomstrer. imagePRESS C170-serien kan skilte med printteknologi i verdensklasse som transformerer papirbasert kommunikasjon og legger til rette for hybride arbeidsmåter.»


Med maskinens avanserte printfunksjoner og profesjonelle etterbehandlingsmuligheter, gir imagePRESS C170-serien bedrifter mulighet til å styrke kundeengasjementet og utnytte potensial av papirbasert kommunikasjon.


Du finner mer informasjon på
www.canon.no/business-printers-and-faxes/imagepress-c170/


Nøkkelspesifikasjoner – imagePRESS C170-serie


  • Printhastighet på opptil 70 A4-sider per minutt i farger og 80 sider per minutt i svart/hvitt
  • Skanner opptil 240 A4-sider i minuttet
  • Lange medier opptil 1300 mm og tykke medier opptil 350 g/m2
  • Print i høy kvalitet med skarp, presis bildekvalitet takket være imagePRESS R-VCSEL og oppløsning på 2400 x 2400 dpi
  • Komplett sikkerhet med McAfee Embedded Control-programvare
  • Konsistent kvalitet med Multi-DAT-teknologi
  • MEAP-klar plattform og mulighet for utskrift hvor som helst med uniFLOW Online og Mopria