Canon feirer engasjerte ungdommer med Global Good Awards 2021

London, UK, 09ᵗʰ March 2021 – Canon EMEA, the world’s leading imaging company, continues its sponsorship of the Canon Young Champion of the Year category at the Global Good Awards to highlight the achievements of young campaigners.

Canon EMEA, verdens ledende selskap innen bildeløsninger, ønsker å berømme innsatsen til engasjerte ungdommer og fortsetter sponsingen av kategorien Canon Young Champion of the Year på Global Good Awards.


Canon fortsetter sponsingen av kategorien Canon Young Champion of the Year Award på Global Good Awards i 2021, som anerkjenner innsatsen til engasjerte ungdommer som går foran og kjemper for sosiale endringer eller miljøendringer.


Med inspirasjon fra Canon EMEAs Young People Programme som ønsker å gi unge mennesker i regionen et talerør i bærekraftspørsmål de er opptatt av, er målet med prisen å gi anerkjennelse til ungdom som jobber aktivt for positiv endring og inspirerer andre til å gjøre det samme.


Det er gratis å delta i kategorien som består av to klasser, under 16 år og under 21 år. Bidragene kan sendes inn fra nå og frem til 21. mai. Dommerne vil vurdere søknader med flere kandidater per bidrag, for eksempel fra grupper eller søsken som har jobbet sammen for en god sak.


Fotografi eller visuell bildebruk er en viktig del av bidragsinnsendingen. Det er tillatt med opptil seks bilder med bildetekst og opptil 1000 ord som beskriver historien. Alle finalistene får billetter til den virtuelle seremonien og et diplom. De to vinnerne får et allsidig kamera fra Canons EOS-system og en Canon SELPHY Square QX10.


Deltakere kan sende inn bidrag selv dersom de er fylt 18 år, eller de kan nomineres av en forelder, foresatt, bedrift eller organisasjonen de jobber med. Vær oppmerksom på at tidligere deltakere i Canons ungdomsprogrammer eller slektninger av Canons ansatte, ikke kan delta. Du finner en fullstendig oversikt over reglene for å delta på nettstedet for Global Good Awards.


Fjorårets vinnere var Bella Lack og Nicole Fernandes de Silva som fikk anerkjennelse for sin innsats for å øke bevisstheten rundt miljø- og samfunnsspørsmål. Du kan lese mer om fjorårets vinnere og deres råd til nye deltakere her.