Ny leder i Canon Business Center Bergen

Canons leder av Canon Business Center Stavanger får ansvaret for hele Region Vest.

Oslo, 14. juni 2021


Jon-Ingar Mæland overtok lederansvaret i Canon Business Center Bergen fra 6. mai i år. Mæland har i 12 år innehatt lederansvaret for Canons kontor i Stavanger. Hans lange erfaring i bransjen, Canon og ikke minst mangeårige vekst i Stavanger vil være verdifull i den videre utvikling av avdelingen i Bergen.


Canons sterke markedsposisjon innenfor dokumenthåndtering skal styrkes ytterligere i Vestland fylke, og vi skal gjøre vårt for å hjelpe eksisterende og nye kunder til å bli mer effektive å lønnsomme. «Gjennom vår lokale tilhørighet, og med sterkt kundefokus, skal vi sikre fortsatt vekst i Bergen» sier Mæland.


Canon Norge


Canon Norge har rundt 320 medarbeidere og er representert ved 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Hovedkontoret ligger på Holmlia i Oslo.


Canon er den ubestridte lederen innen både bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet. Vår produkt- og løsningsportefølje omfatter alt fra foto, video, skrivere, skanner og faks til multifunksjonsprodukter med tilhørende løsninger og tjenester. Mer informasjon om selskapet finnes på www.canon.no


Canon Norge en del av Canon Europa, som du kan lese mer om nedenfor.


Om Canon Europe


Canon Europe er EMEAs strategiske hovedkvarter for Canon Inc., en global leverandør av bildeteknologi og -tjenester. Canon Europe er representert i 120 land med rundt 17 000 ansatte, og bidrar til en fjerdedel av Canons globale inntekter årlig.


Ønsket om kontinuerlig innovasjon har gjort Canon ledende på utviklingen innen bildeteknologi siden etableringen i 1937. Selskapet har gjennom sin 80 år lange historie investert i de rette områdene og grepet vekstmulighetene. Fra kameraer til kommersielle skrivere, og fra konsulentvirksomhet til helseteknologi, beriker Canon liv og bedrifter med sin bildeinnovasjon.


Canons bedriftsfilosofi bygger på det japanske ordet «Kyosei» som betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode. I EMEA følger Canon Europe en bærekraftig forretningsvekst med fokus på å redusere egen miljøpåvirkning og samtidig støtte kunder til å redusere deres miljøpåvirkning, ved å bruke Canons produkter, løsninger og tjenester.


For mer informasjon om Canon Europe, se: www.canon-europe.com