Canon Roadshow legger ut på Norgesturné

Etter mer enn ett år med smittevernregler og digital kundekontakt, fyller Canon nå opp Roadshow-bilen med de nyeste print-løsningene og legger ut på Norgesturné.

Canon Roadshow besøker 18 steder i perioden 16. august til 1. oktober 2021. Roadshow-bilen, hvor bildedekoren selvsagt er produsert med Canon-teknologi, er pakket med markedsledende printløsninger. I samarbeid med lokale partnere inviteres både privat næringsliv og offentlige etater til teknologivisning, bevertning og trivelig fagprat.


Arrangementet vil avholdes i tråd med de til enhver tid gjeldende smittevernregler på de stedene som besøkes.


Turen starter i Lakselv 16. august og avsluttes i Haugesund 1. oktober.


Digitaltrykk og storformat


Canon-bilen er lastet med det aller nyeste fra Canon innenfor digitaltrykk og storformat, i form av imagePRESS digitaltrykkløsning og imagePROGRAF for printing av store formater. Hensikten er å vise lokale virksomheter hvordan de kan effektivisere produksjon av ulike typer trykt materiell, og bli mer selvhjulpne på dette spennende området. Canon har en ledende posisjon innenfor dette feltet, og viser løsninger for alt fra dokumentskanning til produksjon av ferdige hefter og storformatprodukter som kart, tekniske tegninger og plakater.


- Teknologien kan benyttes både til å effektivisere eksisterende fremstilling av grafiske produkter, men også til å skille seg sterkere ut i mengden i markedet sitt. Synlighet er like viktig for en butikk eller kafé som for en industribedrift eller en kommunal tjeneste, så vi har invitert bredt i samarbeid med våre lokale partnere, forteller produktsjef Bjørn Frantsen i Canon Norge, som kommer til å være med på deler av turen fra nord til sør.


- Vi i Canon gleder oss stort til å møte kunder og partnere langs vårt langstrakte land. Det kommer til å bli uforglemmelige møter med natur, mennesker og lokalt næringsliv, legger han til.


Oversikt over steder Canon Roadshow besøker:


Partner Lokasjon Dato
Lindbak Finnmark Lakselv 16. aug.
Lindbak Finnmark Alta 18. aug.
Lindbak Troms Tromsø 20. aug.
Lindbak Troms Bardufoss 24. aug.
Narvik KS Narvik 26. aug.
Copysafe Harstad 30. aug.
Vesterålen Vesterålen 1. sep.
Noiseless Leknes 3. sep.
Lindbak Bodø Bodø 6. sep.
Saxvik Namsos 13. sep.
Saxvik Levanger 15. sep.
Kontorplan Orkanger 17. sep.
Lindbak Molde 20. sep.
Haugen Kontorforum Ulsteinvik 22. sep.
Kontorpunkt Nordfjordeid 24. sep.
Assist Odda 27. sep.
Assist Stord 29. sep.
Assist Haugesund 1. okt.