Ny avtale verdt 12 millioner NOK: Europris sparer 200 tonn C02 med ny Canon-avtale

Europris og Canon har inngått en ny rammeavtale til en verdi av 12 millioner NOK over 3,5 år. Avtalen gir Europris en CO2-besparelse på 200 tonn.


Dette er andre gang Europris inngår rammeavtale med Canon.


Et av de viktigste elementene i avtalen er å sikre utnyttelse av allerede implementerte Canon-produkter. I tillegg til levering av multifunksjonsskrivere til administrasjon og butikker, inneholder avtalen en løsning for sikker print og digitalt arkiv.


Europris har i dag over 260 butikker i Norge som skal gjøre bruk av avtalens innhold. Ved å gjenbruke eksisterende utstyr sparer Europris 200 tonn Co2.


Tatiana Gutierrez Eide, bærekraftsjef sier at avtalen med Canon er helt i tråd med Europris sin bærekraftstrategi.


– Europris stiller klare forventninger til bærekraftige løsninger som sikrer kostnadseffektivisering, samt sikker og stabil drift. Vi er avhengige av å utnytte standardiserte løsninger, som i størst mulig grad er satt opp i et enhetlig økosystem, og som gir oss det nødvendige mulighetsrommet og den fleksibiliteten vi er avhengig av, sier bærekraftsjefen.


Niclas Berg, retailansvarlig hos Canon Norge, er svært fornøyd med å ha fått fornyet tillitt hos Europris.


– Vi er glade for at vi sammen med Europris kan bidra til å underbygge deres strategi og fokus på bærekraftige -og kostnadseffektive løsninger, sier Niclas Berg.


– Canons satsing på retail over de siste fem årene har vært en formidabel suksess. 18 av Norges største retailkjeder er nå på vår kundeliste. Vi er meget fornøyde med at Europris velger en ny periode med Canon Norge.


Rolf Rasmussen, Key Account Manager for Europris, mener at flere års samarbeide har skapt en dynamisk avtale som vil utvikles med basis i Europris som organisasjon og fremtidige behov innen dokumenthåndtering og digitalisering.


– Den nye avtalen er basert på et tjenestekonsept som gir Europris større fleksibilitet med tanke på endringer i struktur og vekst, samtidig som det er lagt opp til en betydelig forenkling av administrasjon rundt dette, sier Rolf Rasmussen.


For mer informasjon, kontakt bærekraftsjef i Europris: Tatiana Gutierrez Eide, mobil 971 29 486 og mail: tge@europris.no  og/eller PR ansvarlig hos Canon, Siw Holmgren på mobil 934 66 355 og mail siw.holmgren@canon.no.