CANON STYRKER PRODUKTUTVALGET MED fotoskanneren imageFORMULA RS40 SOM GIR VEKSTMULIGHETER I NYE BILDEMARKEDER

Oslo, 1. Juni 2022: Canon lanserer i dag imageFORMULA RS40, en fotoskanner som gir kanalpartnere nye salgsmuligheter innen fototjenester og nettbutikker. Med imageFORMULA RS40 restaurerer og digitaliserer du enkelt gamle fotografier med noen få klikk. Fotoskanneren er også en av de første i sitt slag med mulighet til å skanne opptil 40 bilder og 60 dokumenter i en omgang hjemme eller i butikken.

En løsning for nye vekstmarkeder


I forbrukermarkedet har det vokst frem en trend i det siste der familier ønsker å ta vare på bilder som er tatt før digitalfotograferingens tid. Mange ønsker å skanne og dele disse bildene slik at de kan gjenoppleve kjære minner med slekt og venner i sosiale medier og ved spesielle anledninger. Fotoskanneren imageFORMULA RS40 gir Canons partnere mulighet til å møte denne trenden og tilby både fotobutikker og nettbutikker en rask, solid løsning som har den påliteligheten og bildekvaliteten som forventes fra et Canon-produkt.


Hiro Imamura, Marketing & Innovation Vice President, Digital Printing & Solutions hos Canon Europa sier: «Det å holde oss oppdatert på trender i bransjen og bruke denne informasjonen til å fremme vekst er noe av det viktigste vi gjør for å støtte partnernettverket vårt på kontinuerlig basis. Den nye imageFORMULA RS40 fotoskanneren gir partnerne et nytt og aktuelt produkt for å kunne ta del i denne forretningsmuligheten innen foto- og digitalisering.»


Enkel og hurtig skanning av bildebunker


imageFORMULA RS40 er utviklet med Canons ledende skannerteknologi og har mater med plass til opptil 40 bilder for effektiv skanning av opptil 30 bilder i minuttet. Dette sparer deg for mye tid sammenlignet med en tradisjonell planskanner, eller om du skulle bruke smarttelefonen til å avfotografere hvert enkelt bilde.


Det er ingen komplisert programvareinstallering. Med det integrerte installasjonsverktøyet og en video med trinnvise instruksjoner, setter du enkelt opp skanneren og starter skanningen. Dermed er det enklere enn noen gang å gjøre seg kjent med enheten og komme i gang, også for førstegangsbrukere.


Høy funksjonalitet gir fornøyde sluttbrukere


Fotoskanneren imageFORMULA RS40 gir brukervennlighet til en god pris uten at det går på bekostning av funksjonalitet og kvalitet. Skanneren støtter en rekke typer fotografier og dokumentformater, fra panorama til kvitteringer, og dekker et stort spekter av digitaliseringsbehov. Det rette transportbåndet minimerer risikoen for feilmating og sikrer at viktige bilder eller dokumenter er intakte etter skanneprosessen.


En rekke funksjoner for bildebehandling gir førsteklasses resultat og øker kundetilfredsheten. Funksjonen for automatisk bildekorrigering (Auto Photo Fix) analyserer motivet i et foto og foretar automatisk korrigeringer for å lysne og forbedre bildet, og optimaliserer det for visning på skjerm. Enheten har også flere funksjoner for ansiktsredigering som utjevning, justering av skarpheten og fjerning av røde øyne. Skanneren har i tillegg innstillinger for korrigering av papirstruktur som reduserer matte mønstre, samt korrigering av falming. 


Du finner mer informasjon her:
https://www.canon.no/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-rs40/