Eric Riiber ansatt som salgsdirektør i Canon

Eric Riiber (37) er ansatt som ny salgsdirektør for direktesalgs-kanalen til Canon Norge som består av 9 regionskontorer. Han tiltrer 1. juni i sin nye stilling og blir en del av ledergruppen.


Riiber kommer fra stillingen som daglig leder på kontoret til Canon på Romerike hvor han har jobbet i 6 år. Nå er han klar for nye utfordringer.


– Jeg er veldig glad for å være del av et selskap som satser på karriereutvikling og setter stor pris på at jeg nå får denne muligheten. Jeg trives veldig godt i selskapet – og ser frem til å starte for fullt i ny stilling med spennende oppgaver. Canon Norge har hatt en veldig god utvikling i direktesalgs-kanalen de siste årene og vi leverer resultater vi er svært stolte av. Som leder for en av Canon Norge sine regioner de siste 6 årene har jeg lært mye om hva som kreves for å lykkes. Fokuset blir å jobbe tett med øvrige ledere og være en god sparringspartner for videre suksess i kanalen sier Eric Riiber.


– Eric har gjennom mange år i Canon Norge opparbeidet seg erfaring fra både direkte- og indirektekanalen, og han har god forståelse og erfaringer med våre kanalstrategier. Videre har han også erfaring fra markedsavdelingen både innen produktledelse og «channel marketing», sier administrerende direktør Erik Mikalsen hos Canon Norge.


De siste årene har Eric Riiber ledet CBC Romerike.


– Sammen med kollegaer der har han skapt svært sterke og bemerkelsesverdige resultater. Den erfaringen skal han sammen med ledere og organisasjonen for øvrig bruke til å styrke kanalen ytterligere, sier Erik Mikalsen hos Canon Norge.