Canon og Zen Finans med millionavtale

Avtale Zen Finans og Canon web

NY AVTALE: Fra venstre, Daniel Klemetsen i Axaz, Niklas Nesset hos Canon Norge, Stian Svensson Hexeberg i Zen Finans og kundeansvarlig Henrik Bøe hos Canon Norge, er fornøyde med en ny avtale som varer over tre år. Foto: Canon.

Canon AS og Zen Finans har nylig blitt enige om en avtale over tre år. Formålet med avtalen er å sette Zen Finans i front, og de vil med dette skape en ny bransjestandard for finansagenter. Avtalen har en verdi på 2,8 millioner kroner.

I avtalen ligger en løsning fra Canon og deres digitaliseringspartner Axaz, som automatiserer hele prosessen fra man søker et lån til det blir innvilget. Løsningen kobler Zen Finans mot alle offentlige registrere som er relevante for kunden, som kredittsjekk, eiendomsverdi og gjeldsregisteret. På denne måten blir det minimalt med egeninnsats for kunden.

Stian Svensson Hexeberg, CMO, hos Zen Finans tror dette vil skape en bedre opplevelse for både kunder og ansatte, samtidig som samarbeidet bidrar til å sikre at selskapet er godt rigget på teknologisiden og klare for videre vekst.

– Systemet vil også gjøre at saksbehandlerne i Zen Finans kan behandle et mye større volum av søknader, samtidig som behandlingstiden for både kunden og bankene de samarbeider med vil forkortes drastisk, sier Svensson Hexeberg.

Zen Finans vil relativt sett ha mindre behov for vekst i antall saksbehandlere i årene fremover og anslår at markedets beste CRM og kundeverktøy vil gjøre veien til et utlånsvolum på mange milliarder sannsynlig allerede de neste årene.

Det er Niklas Nesset hos Canon som har jobbet tett med Axaz og Zen Finans for å utvikle løsningen og samarbeidet mellom selskapene.

– Vi skal være eksperter på å forstå de mest forretningskritiske prosessene hos våre kunder, sier Niklas Nesset, Business Consultant i Canon Norge.

Nesset mener oppdraget fra Zen Finans er et godt eksempel på hvordan Canon jobber med denne type problemstillinger.

– Denne avtalen viser hvordan vi sammen med vår partner Axaz innfrir våre kunders behov og skaper automatiserte løsninger som gir store besparelser for våre kunder, sier Nesset.

For mer informasjon om Zen Finans vennligst besøk https://zenfinans.no/, og for Axas vennligst besøk https://www.axaz.com/

For mer informasjon, kontakt Niklas Nesset, Business Consultant hos Canon Norge, på mobil 922 11 172 og mail niklas.nesset@canon.no. Stian Svensson Hexeberg, CMO, hos Zen Finans treffes på mobil: 466 14 992 og mail stian.hexeberg@zenfinans.no. Daniel Klemetsen, Business Developer hos Axaz, på mobil 944 21 814 og mail daniel.klemetsen@axaz.com