Canon lanserer nye imagePROGRAF TC-20, en kompakt 24 tommer storformatskriver for små kontor og hjemmekontor

Oslo, 4. januar 2023 – Canon lanserer i dag imagePROGRAF TC-20, en ny skrivebords modell for utskrift i storformat. imagePROGRAF TC-20 har høy utskriftskvalitet og produserer detaljerte tegninger i formater fra A4 til bredde 24 tommer på rull, og er myntet på virksomheter med lave utskriftsvolum, som arkitekt-, bygge- og ingeniørvirksomheter, utdanningsinstitusjoner og besøksnæringen. Skriveren har brukervennlig design, nye 70 ml blekkflasker med pigment blekk i fire farger (black, cyan, magenta og yellow). Dette gir enklere vedlikehold, og en kompakt og plassbesparende utforming med integrert automatisk arkmater, ideell for små eller midlertidige kontorplasser, eller hybride arbeidsmiljøer med hjemmekontor.

Storformatskriveren imagePROGRAF TC-20 er tilpasset mindre kontor

Nye imagePROGRAF TC-20 har plass til 100 A4 -ark

imagePROGRAF TC-20 er utviklet for arkitekt-, bygg- og ingeniørvirksomheter, undervisningsinstitusjoner og besøksnæringen

Canon imagePROGRAF TC-20 kan enkelt plasseres på skrivebordet eller på en hylle. Den støtter kontinuerlig utskrift av opptil 100 A4-sider, 50 A3-sider på vanlig papir eller på rullpapir i bredde opptil 24 tommer format, eksempelvis for utskrift av tekniske tegninger og POS-materiell. Skriveren leveres med Direct Print Plus som er en gratis brukervennlig programvareløsning og kompatibel med andre modeller i imagePROGRAF-serien, og sikrer topp utskriftkvalitet på høyde med de mer avanserte modellene i serien.

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print hos Canon Europe sier «Måten vi jobber på har endret seg raskt de siste årene, og mange har tatt i bruk hybride arbeidsmodeller der de ansatte veksler mellom å jobbe på kontoret eller hjemmefra. Dette medfører at virksomheten spres på flere arbeidssteder, som igjen har gitt økt etterspørsel etter storformatskrivere på inngangsnivå – spesielt i arbeidsmiljøer der ansatte benytter kontoret, eksterne kontor eller hjemmekontor.»

«Med høy utskriftkvalitet og plassbesparende design er imagePROGRAF TC-20 skreddersydd for dagens moderne arbeidsliv. Skriveren leveres med programvare for jobbsending, den er kompatibel med andre imagePROGRAF-modeller og støtter hybrid jobbing med enkel utskrift for ansatte som enten jobber både på kontoret eller hjemmefra. Det praktiske designet gir også enkelt vedlikehold. Modellen skriver ut detaljerte tegninger og er utstyrt med fleksible funksjoner som gjør at virksomheten er godt rustet for å møte kommende utskriftsbehov.»

Utskrift i stort format på liten plass

TC-20 har en plassbesparende utforming og perfekt for brukere med behov for storformatutskrift hjemmefra. Den slanke og kompakte skriveren får enkelt plass på skrivebordet eller en hylle, og har enkel og lett tilgjengelig påfylling av papir og blekk i front. Til sammenligning med andre storformatskrivere, har skriveren også en brukervennlig rullholderløsning, der du enkelt setter inn papirrullen og låser den fast på hver side.

Med den kostnadsfrie webapplikasjonen PosterArtist1 er det enkelt å lage plakater og brosjyrer, perfekt for blant annet restauranter og butikker med behov for å lage plakater og menyer, og kanskje med begrenset kontorplass. PosterArtist har et stort utvalg maler som gjør det enkelt å produsere skreddersydd materiell, også for dem som ikke har erfaring med design.

Førsteklasses resultat i formater fra 24 tommer til A4

Som de mer avanserte modellene i imagePROGRAF-serien leveres også imagePROGRAF TC-20 med gratisprogrammet Direct Print Plus som gir mulighet for å sjekke layouten for flere filer i ulike filformater (PDF, JPEG og TIFF). Med forhåndsvisning på skjermen kan du skrive ut direkte uten å starte hver enkelt applikasjon. Du kan velge papir-kilde i Direct Print Plus, eller en annen skriverdriver og veksle mellom rullpapir og enkelt-ark og skrive ut i ulike formater som A4, A3 og opptil 24 tommer bredde på rull. Den integrerte automatiske arkmateren gir kontinuerlig utskrift på A3- eller A4-papir.

Skriveren har pigment blekk i fire farger (CMYK) som gir suveren kvalitet og skarpe farger, og muliggjør å skrive ut tegninger i høy oppløsning på ditt hjemmekontor, på eksterne lokasjoner like enkelt som på kontoret. Pigmentblekket gir tydelig gjengivelse av tynne streker, eller små tegn og bokstaver i tegninger, og gjør utskriftene mer holdbare, ikke minst er dette praktisk når tegningene skal brukes utendørs.

Overvåk forbruksartikler på smarttelefonen

imagePROGRAF TC-20 er utstyrt med en stor blekktank som muliggjør kontinuerlig utskrift, Blekkflasker som rommer 70 ml gir også færre påfyllinger. Med Canon Print Inkjet / SELPHY2-appen kan du enkelt følge med på hvor mye rullpapir og blekk som er igjen og unngå at skriveren går tom. Du kan også enkelt oppdatere fastvaren på skriveren.

For å unngå feil ved påfylling av blekk har hver blekkflaske forskjellig form. Inntaket for hver flaske i blekktanken er også merket tydelig med den aktuelle fargen. Blekkflaskene er også designet for enkel installasjon. Påfyllingen starter idet flasken settes i inntaket på skriveren og stopper automatisk når et visst blekknivå nås. Det er også en mekanisme som hindrer søl ved påfylling av blekk.

Med PIXMA Cloud Link-funksjonen i appen er det også mulig å skrive ut dokumenter som er lagret i skyen. Du kan eksempelvis skrive ut en tegning som er lagret i skyen fra smarttelefonen når du er ute på et anleggsområde.

Med bærekraft i tankene

imagePROGRAF TC-20 bidrar til bærekraftsmålene med lavere strømforbruk på 28 W eller mindre. Det er også brukt mindre emballasje og blekkflaskene er enkle å resirkulere. Det er benyttet resirkulert plast i skriver konstruksjonen. På grunn av disse miljøgrepene som er gjort, har skriveren EPEATs3 «Gold»-rangering, som er den høyeste rangeringen for bildeprodukter under det amerikanske miljømerket EPEAT.

Du finner mer informasjon om Canon imagePROGRAF TC-20-serien på https://www.canon.no /business/products/wide-format-printers/imageprograf-tc-20

  1. Kompatibel med Windows/mac OS. Krever opprettelse av Canon ID.
  2. Lastes ned separat (gratis).
  3. EPEAT Gold-registrering i USA. EPEAT står for Electronic Product Environmental Assessment Tool. EPEAT er et miljømerke utarbeidet GEC (Green Electronics Council), en amerikansk ideell organisasjon som jobber for utvikling og promotering av miljøvennlige produkter.