Tore Tomasgaard skal styrke Canon Norges digitale satsning

Tore Tomasgaard web

Tore Tomasgaard (51) er ansatt hos Canon Norge som digital markedsføringsspesialist.

Tomasgaard startet denne måneden hos sin nye arbeidsgiver. Han har de siste 11 årene jobbet som leder for medier og kommunikasjon i medie- og reklamebyrået Ko & Co. Før dette jobbet han mange år som konsulent innen digital markedsføring.

– Jeg gleder meg stort til å være med å videreutvikle Canon Norge sin digitale strategi, sier Tore Tomasgaard. Nå skal jeg bruke den første tiden på å sette meg inn i produkter og prosesser her i Canon. Her har jeg masse å lære, samtidig som jeg mener jeg kan tilføre Canon en del på det som er mine fagområder. Jeg er utrolig takknemlig for å få muligheten til å jobbe sammen med så mange kompetente og erfarne mennesker, sier Tomasgaard.

Hos Canon skal Tore blant annet jobbe med digital markedsføring og analyser. Han skal også være sentral i strategivalg for økt synlighet og oppmerksomhet for Canon i de digitale flatene.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Tore med på laget. Tomasgaard har lang erfaring med markedsføring og digitale medier. Vi er overbevist om at han vil bidra til å styrke vår digitale tilstedeværelse på en unik måte og bidra sterkt til vår videre vekst, sier Markedsdirektør i Canon Norge i Svein Trønnes.