Canon lanserer plug & play-skanner for hjemmekontor og små bedrifter

Oslo, 3rd. juli 2023: Canon lanserer dokumentskanneren imageFORMULA R30 for hjemmekontor og små bedrifter. Skanneren er klar til bruk med det samme den pakkes ut, noe som er perfekt for alle som ønsker effektivitet og brukervennlighet.

R30 Paper tray out FSR 02.png
R30-Ambient-06.png

Enkel tilkobling, kraftig ytelse

Med nye imageFORMULA R30 kommer du raskt og enkelt i gang. Det eneste du trenger å gjøre er å koble den til en Windows- eller Mac-enhet, og den passer både for enkeltbrukere og for flere brukere som deler kontor og ulike enheter. Skanneren har et stort utvalg funksjoner og håndterer flere ulike dokumentformater, blant annet visittkort, fakturaer, bilder og lister. Du trenger ikke separere de ulike dokumenttypene siden imageFORMULA R30 kan skanne 60 tosidige ark med blandende dokumenttyper i en omgang.

Nye imageFORMULA R30 har også en rekke praktiske funksjoner som automatisk formatgjenkjenning, automatisk fargegjenkjenning, skjevhetskorrigering og gjenkjenning av tekstretning, noe som er tidsbesparende og sikrer kvaliteten uten at du må justere innstillingene hele tiden. Programvaren CaptureOnTouch Lite er integrert i skanneren og dokumenter kan enkelt konverteres til en rekke filformater som PDF, TIFF, JPEG og PNG. Det er også mulig å søke etter nøkkelord i dokumentene.

Mer bærekraftig design

imageFORMULA R30 er bygget med fokus på bærekraft og delene utformet for lengre levetid. Skanneren bruker også mindre enn10 watt i drift og emballasjen består av materialer som kan resirkuleres, som papir og biologisk nedbrytbar plast uten polystyren, noe som gir mindre miljøpåvirkning. Lav vekt på under 3 kilo gir dessuten effektiv transport og lavere karbonutslipp.

Du finner mer informasjon her:
https://www.canon.no/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-r30/