Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger

Canon rigger for ytterligere i vekst og har nå ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet. Han har fartstid fra Elkjøp hvor han blant annet har blitt kåret til Nordens beste selger. Han har sterk forretningsmessig forståelse og er gründeren som bygget opp EasyFreelance Norge.

Olle Stark-header

Rune Hanken, salgssjef for Imaging Supplies i Canon er veldig fornøyd med utvidelsen av teamet.

- Vi opplever en økende etterspørsel i printmedie-segmentet, forteller Rune Hanken. Med Olle på laget får vi en kreativ, selvgående selger med historikk som viser svært god gjennomføringsevne og gode resultater. Han vil få en fri salgsrolle, og bli vår mest kompetente fagperson innen arkbasert print og skal kunne rådgi kunder i alle bransjer sier Hanken.

Olle Stark gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

- Jeg er utrolig glad for å ha fått denne muligheten hos Canon sier Olle. Jeg ser frem til å jobbe sammen med mine nye kolleger for å levere de beste løsningene til våre kunder.