Genuine Canon Consumables Hero

Ekte Canon forbruksmateriell

Blekk som er utviklet for å være bedre

Originalt Canon-blekk er utviklet for å fungere i perfekt harmoni med Canon-skriveren for å sikre konsekvent høy kvalitet, pålitelig ytelse og god valuta for pengene for hver eneste utskrift.

Trenger du hjelp til å finne blekk?

Finn riktig blekk, toner eller papir til din Canon-skriver.

Finn ut mer

Need help finding ink?

Ekte Canon-blekk

Kjøp ekte blekk

Print More

Skriv ut mer

Produserer i gjennomsnitt 35 % flere utskrifter av høy kvalitet enn falske kassetter*

More reliable prints

Mer pålitelige utskrifter

100 % pålitelig – du kan skrive ut problemfritt*

More consistent prints

Mer konsekvente utskrifter

Utskrifter med garantert konsekvent kvalitet uten rare linjer eller striper*

Skriv ut mer


Originalt Canon-blekk produserer i gjennomsnitt 35 % flere utskrifter av høy kvalitet enn kopi-kassetter*. Du trenger ikke å bytte ut blekkassettene like ofte, og du får god valuta for pengene.

Print More

Mer pålitelige utskrifter

Originalt Canon-blekk er 100 % pålitelig, og det er derfor enkelt og stressfritt* å skrive ut. Blekkassettene blir ikke ødelagte, lekker ikke eller slutter å fungere – de sikrer at skriveren er beskyttet mot innvendig skade.

More reliable prints

Mer konsekvente utskrifter

Originalt Canon-blekk gir alltid konsekvent kvalitet*. Utskriftene blir krystallklare med dype farger og uten rare linjer eller striper.

More Consistent prints

Hvordan gjenkjenner du originalt blekk?

Se etter hologrammet. Et unikt Canon-hologram som kan endre farge, er inkludert på emballasjen til alle originale Canon-blekkassetter. Hologrammet glinser i gull når man ser på det rett forfra, men endres til en mørk grønnfarge når man ser det fra siden.

Pappemballasje for blekk

Falske hologrammer endrer ikke farge, eller de endrer seg bare litt, når de vises fra ulike vinkler. De er ofte fremstilt på emballasje i feil farge, størrelse eller på en uryddig måte. De kan også se skadede eller uklare ut.

Paper ink packaging

Plastemballasje for blekk

Den europeiske plastemballasjen for blekkskrivere eller blistermultipakker har kanskje ikke dette unike hologrammet. Hold øynene åpne for Canon-logoer som er uklare eller har feil farge, skrift eller størrelse – dette er forfalskede produkter. Emballasjen kan også inneholde stavefeil eller se ut som den har blitt forseglet på nytt, brukt på nytt eller tuklet med.

Plastic ink packaging

*Basert på en 2018 Keypoint Intelligence – Buyers Lab-studie som sammenligner Canon-kassetter med kassetter fra tredjeparter – på oppdrag fra Canon.

Les hele Buyers Lab-testrapporten om fordelene med å bruke originalt Canon-blekk (bare tilgjengelig på engelsk)

Du er kanskje også interessert i

*Basert på en 2018 Keypoint Intelligence – Buyers Lab-studie som sammenligner Canon-kassetter med kassetter fra tredjeparter – på oppdrag fra Canon.