Canon MAXIFY MB2150-serien

MAXIFY MB2150-serien

En fremragende multifunksjons blekkenhet for utskrift, faksing, skanning og kopiering i farger. Støtte for utskrift og skanning fra mobilenheter og nettskytjenester, utskriftshastighet på 19 sort/hvitt-sider per minutt og en rekke nettverksfunksjoner.

MAXIFY MB2150

Fordeler

 • Rask utskrift på 19 sider/minutt i sort/hvitt, 13 sider/minutt i farger
 • Støtte for Wi-Fi-nettverk for direkte utskrift fra mobilenheter
 • Utskrift fra og skanning til nettskytjenester
 • Blekkapasitet på 1200 sort/hvitt-sider og 900 fargesider
 • Vær produktiv med en papirkassett med kapasitet på 250 ark og automatisk dokumentmater med kapasitet på 50 ark

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon MAXIFY MB2150-serien

Høy kapasitet, høy kvalitet


En allsidig skriver, skanner, kopimaskin og faks konstruert for hjemmekontorer som likevel krever høy kvalitet på sort/hvitt- og fargeutskrifter kombinert med lav pris per side. Canon MAXIFY MB2150-serien har en stor arkmater med kapasitet på 250 ark og en automatisk dokumentmater med kapasitet på 50 ark. Den produserer fremragende utskrifter med livaktige farger og skarp tekst med DRHD-blekk som tåler merkepenner og friksjon. Canon MAXIFY MB2150-serien skriver ut A4-sider raskt, hele 19 sider/minutt i sort/hvitt og 13 sider/minutt i farger, og tiden til første utskrift er bare seks sekunder.

Økonomisk i drift


Økonomien er prioritert, for eksempel gjennom et lavt strømforbruk, bare 0,2 kWh (TEC), høy blekkapasitet og fargepatroner som kan byttes enkeltvis. De svarte blekkpatronene har en ISO-kapasitet på 1200 sider, fargeblekkpatronene 900 sider. Det betyr at du får færre avbrudd i arbeidet. Multipakken med fire farger (tilleggsutstyr) gir enda mer kostnadseffektiv utskrift.

Produktiv og brukervennlig


Tosidig utskrift og støtte for en rekke arkstørrelser og -typer fra vanlig A4-papir til etiketter, konvolutter og fotopapir, og til og med tosidig kopiering av ID-kort, forenkler utskriftsjobbene på kontoret. Skriveren er konstruert for produktivitet og er rask og brukervennlig: Enten det gjelder utskrift, kopiering, skanning eller faksing, er alt lett tilgjengelig med Canon MAXIFY MB2150-seriens TFT-fargeskjerm på 6,2 cm (2,5 tommer).

Skriv ut fra smarttelefoner, nettbrett og nettskyen


Det er støtte for Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria og Canon PRINT-appen. Det er også støtte for utskrift fra nettskyen og til og med skanning av dokumenter og lagring av de skannede dokumentene i populære nettskytjenester, blant andre Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive og Concur. Tilgangspunktmodus betyr at brukere av smartenheter kan koble til skriveren selv uten et Wi-Fi-nettverk.

Muligheter for overvåkning og vedlikehold


Filtrering av IP-adresser gir tilgangsrettigheter bare til utvalgte brukere, mens støtte for SMTP gir sikker skanning til e-post i et kontornettverk. Systemadministratorer kan raskt og enkelt konfigurere skriveren og begrense bruk av bestemte funksjoner, for eksempel skanning til USB.

Enkel nettverksintegrering


Systemadministratorer vil sette pris på Canon MAXIFY MB5450-seriens støtte for SNMP (Simple Network Management Protocol), en standard for administrasjon av enheter som gjør det enkelt å integrere skrivere i eksisterende kontornettverk. SNMP muliggjør en rekke funksjoner for vedlikeholdsovervåkning, blant annet når det gjelder blekknivåer, feilstatus og sideantall.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon MAXIFY MB2150-serien, funksjonene og hva den kan gjøre.

Quick 1st Print

Første utskrift tar seks sekunder

50-sheet ADF

Automatisk kopiering av flere sider

Connectivity (Wi-Fi)

Bruk trådløst og del

250 Sheet Capacity

Produktiv papirhåndtering

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

Brukervennlig skjerm på 6,2 cm (2,5 tommer)

Scan to Cloud

Laster opp dokumenter til nettskytjenester*

Tablet and smartphone ready

Klar for nettbrett og smarttelefon

High Page Yield

Effektivt XL-blekk

 • MAXIFY MB2150-serien
 • Strømledning
 • Startblekkassetter
 • Installerings-CD for Windows (drivere til Mac er tilgjengelig på Internett)
 • Håndbøker
 • Faks-/telefonlinjekabel

MAXIFY MB2150-serien Omtale

Modeller i denne serien*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
* noen modeller er bare tilgjengelige i utvalgte butikker.