PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Enkel
tilkobling

Med PIXMA-skrivere er det enkelt å koble til og skrive ut trådløst fra flere enheter.

Den smarte måten å skrive ut og skanne på

Oppdag hvor enkelt det er å skrive ut og skanne trådløst med iOS- eller Android-smartenheter og den kostnadsfrie Canon PRINT-appen.

Last ned i App Store
Få det på Google Play

Se hvor få trinn det krever å konfigurere skriveren

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Du kan konfigurere og registrere opptil 10 skrivere raskt ved hjelp av Canon PRINT-appen og dele dem enkelt med flere brukere.

Se video

Se hvor enkelt det er å koble til og skriv ut fra mobile enheter

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Takket være enkel trådløs tilkobling er det enkelt for alle å bruke en PIXMA-skriver til å skrive ut dokumenter og bilder fra mobile enheter.

Se video

Se hvordan du kan lage PDF-skjermdumper på farten

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Det er enkelt å skanne dokumenter ved hjelp av smarttelefonkameraet og Smartphone Capture and Copy-funksjonen i Canon PRINT-appen.

Se video

Registrere deg og koble til skriveren via Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Med PIXMA-skrivere med Bluetooth®-teknologi kan du koble til smartenheter raskt ved hjelp av Canon PRINT-appen.

Se video

Se rask trådløs skanning i bruk

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Det er såre enkelt å skanne fra PIXMA-skriveren til mobile enheter eller nettskytjenester** ved hjelp av Canon PRINT-appen. Du trenger bare å koble til, velge og skanne.

Se video

Se hvordan du kan skrive ut fra populære apper

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Skriv ut favoritthistoriene dine fra sosiale nettverk, for eksempel Instagram eller Facebook, rett fra kontrollpanelet på få sekunder med PIXMA Cloud Link.

Se video

Enkel utskrift og skanning fra nettsky

Gled deg over friheten til å skrive ut fra og skanne til populære nettskytjenester** rett fra skriveren eller smartenheten ved hjelp av Canon PRINT-appen – uten behov for en PC.

Umiddelbar utskrift fra smartenheter

Du kan skrive ut trådløst til smartenheter umiddelbart, uten behov for å laste ned apper, takket være Apple AirPrint, Mopria for Android og Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Del bilder som betyr noe

Canons Message in Print-app er en kreativ metode for å dele bilder med tilpassede meldinger som en overraskelse. Legg inn usynlig informasjon eller data, for eksempel video, musikk eller tekst, i den trykte meldingen.

Last ned i App Store
Få det på Google Play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Støtte

*Utstyrt med Bluetooth®-teknologi (utskrift og skanning via Bluetooth er bare tilgjengelig på Android-enheter). Funksjonene som er tilgjengelig med Bluetooth-kommunikasjon og Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen, er ikke garantert på alle Android-smarttelefoner. Bluetooth®-merket og -logoene er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og all bruk av slike merker fra Canon Inc. er underlagt lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.

**Skanning til nettsky er bare tilgjengelig for brukere av ekte Canon-blekk.

***Krever en Internett-tilkobling og Message In Print-appen, som er tilgjengelig kostnadsfritt i App Store fra midten av oktober 2017. Kompatibel med iPhone 6 eller nyere enheter som kjører iOS 9.0 eller nyere. Enheten må være koblet til et fungerende nettverk med trådløs funksjonalitet. Krever at opprinnelig innhold opprettes ved hjelp av Message In Print-appen/-tjenesten og deretter skrives ut på en kompatibel Canon-skriver utgitt mellom august 2009 eller senere og leveres til en mottaker som viser bilder og innhold i den kompatible Message In Print-appen på en kompatibel enhet. Kompatible papirstørrelser inkluderer bare 4 x 6 tommer og 5 x 5 tommer kvadratisk, og kompatible medietyper inkluderer bare ekte fotopapir fra Canon – glanset, halvglanset, Luster og matt. Det kan finnes noen unntak.