alt text goes here

Møt bryllupsfotografen
Petri Mast

JEG BARE MÅ LEVERE – HELE TIDEN!

Den finske bryllupsfotografen Petri Mast begynte å ta bryllupsbilder i 2006 og regnes i dag blant Finlands beste fotografer. For Petri er det lite rom for feil – han dokumenterer jo tross alt det som er den viktigste dagen i livet for mange. Han drives av historien – parets historie – og han ønsker å skape minner som tar bruden og brudgommen «tilbake» til denne spesielle dagen, selv ti år senere.

FINNE RIKTIG OPPTAKSSTED – PÅ NULL KOMMA NULL

For Petri er det veldig viktig å finne det perfekte opptaksstedet. Selv når det er knapt med tid. Petri foretrekker å jobbe med kun to objektiver, og opptaksstedet må derfor passe til objektivene om han skal få iøynefallende bilder.

Wedding couple shot

ENKELTE TING MÅ BARE FUNGERE

Petri må stole helt og fullt på kameraet, særlig autofokusen. Når showet starter, skjer ting fort, og han vil fokusere på paret – ikke på teknologien.

Photographer taking a picture

DU MÅ UTVIKLE DEG HELE TIDEN FOR Å OVERLEVE I BRANSJEN

Petri tenker alltid på neste trekk, for eksempel på hvordan kan han legge til flere tjenester i bryllupspakken – slik at han kan øke omsetningen. For Petri er sosiale medier veldig viktig, og det er noe han har lært seg å prioritere.

Woman trying on wedding dress

JEG ELSKER Å FORTELLE HISTORIEN TIL PARET

Et lykkelig brudepar gir meg så mye positiv energi. Derfor er det å ta bryllupsbilder det eneste rette for meg.

Finn ut mer om Petri Mast
Photographer with a Canon camera in hand

DET PERFEKTE BILDET

EOS 5D Mark IV er et allsidig kamera som er utviklet for å fange opp enhver nyanse, fargetone og detalj, uansett situasjon. EOS 5D Mark IV har fullformat CMOS-sensor med 30,4 megapiksler, og tar opp video i 4K 30p og 60p i full HD. Kameraet har avansert fokusering og målesensor som sporer og fanger opp øyeblikkene når de skjer, selv i vanskelige lysforhold.

Finn ut mer
Canon EOS 5D Mark IV

ØNSKER DU Å VITE MER?

Meld deg på vårt CPN-nyhetsbrev og motta inspirasjon, artikler, tips og triks rett i innboksen din. CPN, også kjent som Canon Professional Network, er et nettverk for de som ønsker å ta fotograferingen til neste nivå.

Registrer deg her