Professional features

XF705

Profesjonelle funksjoner

4-tommers vribar berøringsskjerm

XF705 har en stor LCD-berøringsskjerm med høy lystetthet, høy oppløsning og 1,23M punkter. Det støtter nøyaktig fokusering og har en vribar skjerm som gir enkel visning i en rekke posisjoner.

4-inch vari-angle touchscreen

Komfortabel skulderfatning og vinklet grep

En ny avtakbar skulderpute og et mer naturlig plassert/vinklet håndgrep, inkludert en zoomknapp for kringkasting, bidrar til å forbedre stabiliteten og reduserer tretthet under lange opptak.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Wide DR Gamma

Wide DR Gamma komprimerer uthevede områder og gir et bredt dynamisk område. Dette gir vakre hudtoner og sømløse tonegraderinger.

Wide DR gamma(normal)

Normal

Wide DR gamma(wide)

Wide DR Gamma


4-kanalers digital lyd

XF705 støtter to utbyttbare AES/EBU, analoge XLR-grensesnitt og firekanals lyd, noe som gir profesjonelle lydfunksjoner.

4 Channel digital audio

To SD-kort

XF705 har to SD-kortspor som muliggjør samtidige eller kontinuerlige opptak.

Dual SD cards

Innebygde ND-filtre

Det interne ND-filteret bruker en dreiemekanisme som gir brukeren mulighet til å velge mellom tre tettheter (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), slik at dybdeskarpheten kan justeres ved hjelp av irisringen samtidig som en konstant eksponering opprettholdes.

Built-in ND filters

Fjernkontrollalternativer

Fjernstyr kameraet trådløst via en smarttelefon eller et nettbrett med nettleserfjernkontrollen, eller bruk en kablet Canon RC-V100-fjernkontroll for å få rask kontroll over alle kamerafunksjonene over lange avstander.

Remote control options

Infrarødt opptak

XF705 har en infrarød modus (grønn/hvit er valgbar) som gjør det mulig å ta opp video under forhold med lite omgivelseslys, eller i mørket.

Relaterte produkter