PTZ-FASTVARE

Fastvareoppdateringer og tilleggsprogrammer for Canon PTZ-kameraer

Canon søker kontinuerlig etter nye og intuitive måter å forbedre funksjonaliteten til de eksisterende PTZ-kameraene på. Finn ut mer om den nyeste fastvaren og de nyeste programmene du kan ha på Canon PTZ-kameraene dine her. Enten det er auto tracking eller de populære SRT- eller FreeD-protokollene, har Canon et stort utvalg av gratis oppdateringer som du kan bruke til å ta produksjonene dine til nye høyder.

Velg PTZ-kameramodellen din for å se tilgjengelige fastvarenedlastinger. Du finner mer informasjon om fastvareoppdateringer og tilleggsprogrammer nedenfor. Ta kontakt med din lokale Canon-forhandler for å få flere alternativer for kjøp av tilleggsprogrammer.

April 2023: Auto Tracking Application (RA-AT001)

Få mulighet til å automatisk spore hovedtaleren via ansikts-/hodegjenkjenning mens personen beveger seg rundt på scenen. Utnytt kraften i et utmerket 4K PTZ-bilde med enkel automatisering for å gi produksjonen din en ny dimensjon. Auto Tracking er et innebygd program (Edge) og ikke PC-basert, noe som betyr enkel installasjon uten behov for kraftige PC-prosessorer.

Jevn og presis sporing
Takket være Canons avanserte drivmekanisme kan PTZ-kameraet spore mennesker i en rekke hastigheter, fra langsomme til raske bevegelser.

Prioritert visningsområde
Sporer motivet, men sørger for at tavler, lysbilder eller skjermer fortsatt er i synsvinkelen.

Stoppområde for panorering/vipping
Kontroll av uønsket panorering og vipping som sporer et motivs små svaiende bevegelser.

Fleksibel komposisjon
Juster komposisjonen for sporingsmotivet, for eksempel kroppsstørrelsen, for å sikre en perfekt vinkel.

Fast visningsvinkelområde
Velg et område for å stoppe sporingen når målet er i den sonen, for å opprettholde en bestemt vinkel.

Nullstilling til utgangsposisjon
Flytter visningsvinkelen til en forhåndsinnstilt utgangsposisjon når motivet som skal spores, blir borte, for å sikre at noe relevant alltid registreres.

Dynamisk sporingsfølsomhet
Finjuster de ti følsomhetsnivåene for langsomme eller raske bevegelser. Jo høyere tallet er, desto mer smidig er PTZ-kamerasporingen, noe som betyr at du kan ta opp selv dynamiske bevegelser.

Intelligent menneskeregistrering
Velger automatisk en menneskekropp innenfor et angitt område som sporingsmotiv for rask identifisering av motivet, mens manuelt valg av mål også kan brukes for mer nøyaktig registrering.

Automatisk valg av ekskluderingsområde
Opprett ekskluderingssoner for å sikre at uønskede personer ikke spores. Dette sikrer at fokuset er på det ønskede sporingsmotivet.

Auto Tracking Application er tilgjengelig på CR-N700 fra april 2023 og forventes på CR-N500 og CR-N300 i tredje kvartal av 2023.

Kontakt din lokale Canon-forhandler eller ditt lokale Canon-kontor for å få mer informasjon om hvordan du kjøper Auto Tracking Application.

Auto Tracking programvare
kameraoppsett

April 2023: Auto Loop Application (RA-A001)

Programmer gjentakende kamerapanorering, -vipping og -zooming for å spore gjentakende bevegelser i sanntid på en konsekvent og nøyaktig måte, uten behov for en kameraoperatør. Auto Loop er et innebygd program (Edge) og ikke PC-basert, noe som betyr enkel installasjon uten behov for kraftige PC-prosessorer.

Fleksibel programmering av bevegelser
Kan initialisere en loop frem og tilbake som programmert bevegelse, noe som igjen betyr at du ikke trenger noen kameraoperatør.

Jevn og presis kontroll
Ved å utnytte kraften i Canons avanserte drivmekanisme muliggjør funksjonen for automatisk loop presis, automatisert kontroll av bevegelsene til PTZ-kameraet.

Tilpassbare posisjoner og ruter
Angi fem separate forhåndsprogrammerte looper som hver av dem kan ha maksimalt fire posisjoner, noe som gjør dem ideelle for en rekke direktesendte og innspilte produksjoner.

To intuitive loopmoduser
Moduser for kontinuerlig og resiprok loop muliggjør fullstendig fleksibilitet når det gjelder hvordan kameraet beveger seg. Kontinuerlig loop gjør at kameraet kan bevege seg fra posisjon A–B–C kontinuerlig i en loop, mens den resiproke loopen gjør at kameraet kan bevege seg fra posisjon A–B–C til posisjon B–A–B til C–B–A.

Brukervennlig grensesnitt
Fem automatiske bevegelsesruter kan registreres og er enkle å opprette eller tilpasse takket være et brukergrensesnitt med videoforhåndsvisning.

Auto Loop Application er tilgjengelig på CR-N700 fra april 2023 og forventes på CR-N500 og CR-X300 i tredje kvartal av 2023.

Kontakt din lokale Canon-forhandler eller ditt lokale Canon-kontor for å få mer informasjon om hvordan du kjøper Auto Loop Application.

Bilderammer for Auto Loop
Grensesnitt for Auto Loop

April 2023: SRT- og FreeD-protokoller

To nye protokoller er lansert for Canons PTZ-serie, som gjør det mulig å integrere dem sømløst i arbeidsflyter som er svært avhengige av kringkasting og VR/AR. Fastvaren er allerede tilgjengelig for nedlasting for CR-N300- og CR-N500 PTZ-kameraene, mens den for CR-X300 blir tilgjengelig senere i 2023.

SRT
SRT-protokollen (Secure Reliable Transport) er en videooverføringsprotokoll som har fått et godt rykte i det eksterne produksjonsmarkedet, og som har høy kvalitet, kort ventetid og sikker videooverføring, selv under uforutsigbare nettverksforhold. Dette er en utbredt protokoll i kringkastingsbransjen og gjelder for øyeblikket Canons CR-N300-, CR-N500- og CR-X300 PTZ-kameraer.

FreeD
FreeD-protokollen er mye brukt i virtuelle studioer og i VR/AR-produksjoner. Canons CR-N500-, CR-N300- og CR-X300-kameraer kan nå enkelt integreres i virtuelle produksjonsområder som nyhetssendinger, værmeldinger, sportssendinger og direktesendte arrangementer takket være denne protokollen. Protokollen gjør at panorering, vipping, zooming, fokusering og iris, så vel som plasseringen av PTZ-kameraet i en virtuell plattform, kan overføres direkte i sanntid.

April 2022: Webcam Driver for PTZ-kameraer

Enhanced connectivity and quality via LAN on CR-N500, CR-N300, CR-X300

Behovet for eksterne kameraer for å strømme direktesendte arrangementer, i tillegg til videokonferanser i kontor- og bedriftsmiljøer, har økt betydelig siden pandemien. Mange sektorer har omfavnet de nye mulighetene som tilbys av en PTZ-infrastruktur, inkludert høyere utdanning, konsertarenaer, teatre og tilbedelseshus.

Takket være Canons nye Webcam Driver1, som er tilgjengelig på Windows-operativsystemer, er det enkelt å konfigurere PTZ-kameraer for direktesending av høy kvalitet, webkamerafunksjonalitet, lengre kablingsalternativer via LAN, automatisk kameragjenkjenning og mulighet for å registrere flere kameraer.

4K 30p-utdata
Via LAN og den nye USB-driveren kan brukerne nå bruke CR-N300-, CR-N500- og CR-X300-kameraene til direktesending i opptil 4K 30p2, med ytterligere fleksibilitet for plassering av kameraet når det er koblet til en PC.

Automatisk kameragjenkjenning
Den nye programvaren oppdager kompatible Canon PTZ-kameraer som er på samme nettverk som PC-en. Dette gjør det enkelt å konfigurere kameraene slik at brukerne kan identifisere hvilke kameraer de vil registrere i programvaren.

Registrere flere kameraer
Du kan registrere opptil fem kameraer i programvaren. Avhengig av installasjonen er det enkelt å velge hvilket kamera som skal brukes, fra PC-en.

USB-C via LAN

4K 30P2-bildekvalitet er nå en reell mulighet takket være utdata via LAN. USB er begrenset på grunn av den maksimale lengden på kabelen (vanligvis 3 m). På den annen side har en LAN-tilkobling en betydelig lengre kabelføring, noe som gjør at den er ideell for større arenaer i det profesjonelle AV-rommet. Ta et universitet som eksempel: I stedet for å være begrenset til en 3 m lang USB-tilkobling fra en bærbar PC til et PTZ-kamera, kan brukere av Canons nye Webcam Driver installere den bak i et stort auditorium uten at det går på bekostning av pålitelighet eller kvalitet.

En løsning for alle typer scenarier

Finn ut hvordan Canon PTZ-løsninger kan brukes på en rekke bruksområder takket være vår fremragende bildeteknologi.

 • Kringkasting og TV-studioer

 • Direktesendte arrangementer og musikkopptredener

 • Bedriftsarrangementer og presentasjoner

 • Høyere utdanning

 • tilbedelsessteder

 • Kringkasting av utendørsaktiviteter og idrettsarrangementer

 • Related Products

  Canons serie med nettverkskameraer gir deg løsningen du trenger til overvåking. Kameraene er kompakte, men har likevel høy ytelse, og gir enestående bildekvalitet, selv i dårlig lys, der det finnes flere sikkerhetsrisikoer.

  • PTZ-kameraer

   CR-N700

   Et eksepsjonelt profesjonelt PTZ-kamera med 4K60P, 12G-SDI-tilkobling og førsteklasses autofokus med alternativ for intelligent Auto Tracking.
  • PTZ-kameraer

   CR-N500

   CR-N500 har en 15x optisk zoom, mulighet for 4K UHD-opptak og Dual Pixel-autofokus med alternativet for intelligent Auto Tracking, og gir deg presis kontroll og sømløs IP-strømming med fantastiske resultater.
  • PTZ-kameraer

   CR-N300

   Utstyrt med 4K UHD-oppløsning, 20x optisk zoom, hybrid autofokus med alternativ for intelligent Auto Tracking og en rekke protokoller for IP-strømming og -kontroll, slik at du kan bergta publikum på nye måter.
  • PTZ-kameraer

   CR-X300

   Et kompakt PTZ-kamera med IP65-klassifisering som gir 4K-oppløsning, 20x optisk zoom og IP-strømming og -kontroll for en rekke bruksområder.
  1. Gjelder bare for CR-N300, CR-N500 og CR-X300
  2. Utdataoppløsning avhenger av hvilket program som brukes