Easy PhotoPrint EX

Merk: Easy-PhotoPrint EX har blitt erstattet av My Image Garden. Alle funksjonene til Easy-PhotoPrint EX er tilgjengelige i My Image Garden.

Canon-programvaren Easy-Photo Print EX gir deg mulighet til å skrive ut flotte bilder på en enkel, rask og morsom måte.

Easy-Photo Print EX gir rikelig med kreative muligheter for PIXMA-eiere, inkludert muligheten til å produsere fotografier uten kantlinjer, album, kalendere og til og med fotoklistremerker.