Easy-WebPrint EX

Easy-Web Print EX er en plugin for Windows Internet Explorer som gjør det enkelt å velge viktige deler av en webside før du fester dem til ett enkelt dokument for utskrift. Det inneholder en forhåndsvisningsfunksjon, en festefunksjon og en funksjon for redigering av oppsett.

Du kan også ha interesse av ...

Contact Us

Kontakt oss

Kontakt oss for å få støtte via telefon eller e-post

Register your product

Canon ID

Registrer produktet ditt, og administrer Canon iD-kontoen din

Locate A Repair Centre

Reparasjon

Finn et verksted og annen nyttig informasjon om reparasjonsprosessen