Programvare

EOS Utility

EOS Utility gjør det enkelt å overføre bilder fra EOS-kameraet til datamaskinen. Du kan overføre alle bildene samtidig eller velge individuelle bilder som skal overføres. Programmet er også lett å integrere med Digital Photo Professional og ImageBrowser EX.

Med EOS Utility kan du i tillegg enkelt betjene kameraet fra datamaskinen enten ved hjelp av en USB-kabel, via Wi-Fi hvis kameraet støtter det, eller ved hjelp av separat tilleggsutstyr for trådløs filoverføring (gjelder ikke EOS M).

EOS Utility følger med i det første programvareoppsettet på EOS-kameraet.

Operativsystem registrert