My Image Garden

My Image Garden er en praktisk applikasjon som gjør det enkelt å organisere og skrive ut bilder. Det er valgfritt å installere My Image Garden, men det anbefales for å få mest mulig ut av PIXMA-skriveren.

Bildene blir automatisk organisert i en kalender basert på datoen de ble tatt. Eventuelt kan du også konfigurere ansiktsgjenkjenning, som gjør at My Image Garden automatisk finner alle bildene på PC-en og organiserer dem etter personene på bildet. Du kan bruke My Image Garden til å enkelt lage og skrive ut bildemontasjer, kort og kalendere ved hjelp av de medfølgende malene. Du kan også skrive ut direkte på kompatible plater ved hjelp av Direct Disc Print-funksjonen.

Du kan også ha interesse av ...

Contact Us

Kontakt oss

Kontakt oss for å få støtte via telefon eller e-post

Register your product

Canon ID

Registrer produktet ditt, og administrer Canon iD-kontoen din

Locate A Repair Centre

Reparasjon