My Printer

My Printer er et programvareverktøy som kan brukes til å få tilgang til og kunne endre skriverinnstillinger, for eksempel papirkilde, på en enkel måte. Det er valgfritt å installere My Printer, men det er anbefalt for å få mest mulig ut av skriveren.

My Printer kan finne ut om det er noen problemer med installasjonen av driveren, i tillegg til å løse eventuelle problemer som er funnet.

Du kan også få tilgang til feilsøkingsinformasjon som kan hjelpe deg med å løse problemer, for eksempel at blekket smøres utover.

My Printer er inkludert i den første programvarekonfigurasjonen for skriveren din.