Quick Menu

Quick Menu er et programvareverktøy som følger med i den første programvarekonfigurasjonen for skriveren, som gjør det enkelt å starte programmene og manualene som følger med skriveren, i tillegg til å gi tilgang til nettbasert produktinformasjon. Det er valgfritt å installere Quick Menu, men det er anbefalt for å få mest mulig ut av skriveren.

Med My Image Garden installert kan du i tillegg glede deg over lysbildefremvisning av bilder via Image Display som ligger på skrivebordet.

Merk: Quick Menu har nå erstattet Solution Menu EX.

En nyttig brukerhåndbok for Quick Menu er også tilgjengelig for nedlasting.