Hero image
alt text goes here

PROFESJONELLE
SKJERMER

Profesjonelle 4K-referanseskjermer fra Canon med bredt fargespekter og høy dynamisk rekkevidde for kringkastings- og filmproduksjon.

Enestående kvalitet

Canons unike bildebehandlingsekspertise og avanserte bildebehandlingsteknologier sikrer stabilt nøyaktig fargegjengivelse og 4K-bilder med høy oppløsning.

DP-V2421

DP-V2421

24-tommers 4K HDR-referanseskjerm med høy lystetthet, 12G-SDI og omfattende 4K-kapable funksjoner.

DP-V2421

Hele utvalget

Exceptional 4K capability

Enestående 4K-funksjon

Skjermene gir høy lystetthet, dype svarte toner, nøyaktig fargegjengivelse og omfattende HDR-støttefunksjoner, noe som er perfekt for 4K UHD-kringkasting og filmproduksjon.

Støtter HDR og bredt fargespekter

Støtte for High Dynamic Range EOTF (PQ og Hybrid Log-Gamma), i tillegg til brede fargespektre som ITU-R BT.2020 og DCI-P3, passer perfekt for en lang rekke 4K-arbeidsflyter for produksjon.

HDR and wide colour gamut support

Nøyaktig fargegjengivelse

Canons innovative bildebehandlingsmotor med stor bitdybde og system for kontroll av bakgrunnsbelysning med IPS-panelteknologi bidrar til å sikre nøyaktig fargegjengivelse med lik lysstyrke over hele skjermen og brede visningsvinkler.

Faithful colour reproduction

Enkel betjening og allsidig tilkobling

Innebygd kontrollpanel med kontrollhjul og tilordningsknapper gir enkel betjening, og store tilkoblingsmuligheter gir sømløs integrering med eksisterende produksjonskonfigurasjoner.

Simple operation and wide connectivity

Relaterte produkter

  • Canon
  • Profesjonelle 4K-skjermer