Wide range of lens options
alt text goes here

Stort utvalg av objektiver

Bruk Canons fullformatsobjektiver med EF-fatning for å dra nytte av Dual Pixel CMOS-autofokus. I tillegg gir PL-fatnings- og B4-alternativer (krever en EF/PL til B4-adapter) et stort utvalg av objektiver med Canons enestående bildekvalitet.

Canon EF-fatning med Cinema Lock

Gjør opptak med fullformatsobjektiver for å få utmerket pålitelighet og brukervennlighet med enestående ytelse ved en rekke forskjellige brennvidder.

EF Cinema Lock gir en stabil fatning, noe som er ideelt ved bruk av objektiver med lang brennvidde, samtidig som du beholder alle fordelene med EF-fatningssystemet.

Canon EF mount with Cinema Lock

Korrigering av periferibelysning

Dra full nytte av objektivinformasjonen som sendes til kamerahuset, for å automatisk rette opp lysnivåene i hjørner ved å kompensere for objektivegenskapene. Dette er spesielt nyttig for vidvinkelobjektiver, og gir bildet et mer naturlig utseende.

Peripheral illumination correction

Korrigering av kromatisk avvik

Dette korrigerer fargefrynser (kromatisk avvik) i de ytre områdene av skjermen, forårsaket av ulik brytningsindeks for forskjellige bølgelengder.

For støttede objektiver kan du se servicesiden Vanlige spørsmål

Finn ut mer

Chromatic aberration correction

PL-fatning

EOS C700 FF er også tilgjengelig med en PL-fatning, som støtter Cooke/i-teknologi med kompatible objektiver. En erstatningstjeneste for fatninger er tilgjengelig for konvertering av EF til PL og PL til EF.

PL mount

Kringkastingskonfigurasjon

Bruk Super 16mm-sensormodusen sammen med B4-fatningsadapterne MO-4E eller MO-4P for kringkastingsobjektiver og 12-pinners tilkobling for å aktivere fjernstyring av irisen samt registrering av posisjonsdata for fokus, zoom og iris/blenderåpning. Strømforsyning til gripeenheten aktiveres også gjennom støtte for den 12-pinners objektivkontakten.

Broadcast configuration

Oppdag andre fordeler