hero
alt text goes here

FLERBRUK
VIDEOKAMERAER

Kompakte, lette og allsidige videokameraer som er ideelle for spesialistbruk.

Svært konfigurerbare med flere grensesnitt

Disse flerbruksvideokameraene gir nye dimensjoner til bruksområder som dyre- og naturdokumentarer, teater, studio og eksterne opptak og overvåking, takket være fantastisk allsidighet, høy opptakskvalitet og fleksibilitet over konfigurasjon, installasjon og styring.

feature

ME20F-SHN

Dette profesjonelle nettverkskameraet gir fargevideo i full HD i nesten totalt mørke med en maksimal ISO på mer enn 4 millioner fra en fullformats 2,26 megapikslers CMOS-sensor.

feature

Hele utvalget

Kreative konfigurasjoner

Bli mer kreativ takket være en EF-fatning med Cinema Lock som støtter et bredt utvalg av kompatible Canon EF-/EF-S-objektiver. Kan enkelt integreres i arbeidsflyter med omfattende tilkoblingsmuligheter* som HDMI-utgang, Genlock og 3G/HD-SDI-terminaler.
*Avhengig av modell

Creative configurations

Flere fjernstyringsgrensesnitt

Konfigurer og betjen kameraet slik du selv vil, takket være flere grensesnitt for fjernstyring*, inkludert alternativer for 2,5 mm kontaktterminal, RS422-terminal og Ethernet-terminal.
*Avhengig av modell

Multi control interface

Små og fleksible

Disse små og lette kameraene med monteringspunkter på toppen og bunnen er ideelle for spesialistbruk og enkle å installere på steder der det er vanskelig å komme til, takket være unike funksjoner* som svært høy ISO, infrarød, Ethernet og avansert autofokus.
*Avhengig av modell

Small and flexible

Relaterte produkter

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Finn ut mer om Canon Pro Video, og finn nye måter å bruke video på

Uansett om du filmer sterke dokumentarer, en spennende dramaserie eller prisbelønte filmer, finnes det et Canon Pro Video-produkt som kan ta kreativiteten din til nye høyder.

Snakk med Canon