Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Nøyaktig
og
pålitelig
autofokus

XF405/XF400 har, for første gang på et tradisjonelt Canon-videokamera, Canons nyskapende Dual Pixel CMOS AF, som sørger for jevne fokusoverganger og sylskarp nøyaktighet.

Raffinert og følsom fokusering

XF405/XF400-videokameraet er kompakt, lett og smidig. Videokameraet har også 4K-funksjonalitet som gir svært rask og nøyaktig fokusering.

Dual Pixel CMOS AF – Slik fungerer det

Dual Pixel CMOS AF er en sensorbasert autofokusteknologi med fasesøk som gir jevn fokus med høy ytelse som følger motivet, og rask autofokus. Det er en unik Canon-teknologi som bruker to fotodioder per piksel for autofokus og kombinerer dem for videoopptak.

Dette gjør at nøyaktig fokus opprettholdes, selv med motiver som er i bevegelse. Dette er svært viktig for 4K-opptak og gjør det enklere for fotografer som jobber alene.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Skjerm med berøringskontroll

Oppdag hvor enkelt du kan utføre fokuspunktvalg og sporing på berøringsskjermen på XF405/XF400.

Se video

Face Detection

Ansiktsgjenkjenning

XF405/XF400 har teknologi for ansiktsgjenkjennings-AF, noe som betyr at motivet forblir i fokus samtidig som du har kontroll.

Se video

Dual Pixel Focus Guide

Dual Pixel-fokusveiledning

Ved hjelp av Dual Pixel CMOS AF-teknologi for å bekrefte manuell fokus, indikerer brukergrensesnittet som vises på Cinema EOS-kameraet, hvilken vei fokusringen for objektivet må vris for å oppnå nøyaktig fokus.

Se video