CANON XF605

Banebrytende autofokusteknologi

Øyeregistrerings-AF

XF605 drar nytte av de nyeste fremskrittene i Canons anerkjente Dual Pixel CMOS AF. XF605 er det første videokameraet i XF-serien som har øyeregistrerings-AF, slik at det kan registrere og spore personer med presisjon selv når et annet motiv vises i forgrunnen.

Avansert EOS iTR AF X

XF605 er det første profesjonelle videokameraet som bruker den avanserte autofokusteknologien EOS iTR AF X, som låser fokuset på motivets hode selv når vedkommende vender seg bort fra kameraet.

Dual Pixel-fokusveiledning

Når du fokuserer manuelt med XF605, kan du dra nytte av en fokusveiledning på skjermen som bruker informasjon fra Dual Pixel CMOS AF-systemet til å indikere om fokuset er foran eller bak motivet. Når veiledningen på skjermen blir grønn, vet brukeren at fokusen er sylskarpt.

Ansiktsprioritert AF

Ansiktsprioritert AF justerer automatisk fokuset for å følge ansiktet til en person i rammen, mens Kun ansikt-AF bare reagerer når et ansikt registreres i rammen.

AF-sporing

Velg et motiv på berøringsskjermen eller med joysticken, så holder XF605 motivet i fokus mens det beveger seg gjennom rammen.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.