CANON XF605

Det beste innen bildebehandling

Utnytt kraften og fleksibiliteten

XF605 er det første kameraet i XF-serien som kombinerer en 4K 1.0-type CMOS-sensor med en DIGIC DV7-bildeprosessor, noe som setter en ny standard for bildekvalitet på profesjonelt kringkastingsnivå.

Optisk kvalitet

XF605 har et L-serie 4K-objektiv med høy ytelse som består av to asfæriske linseelementer og et Super UD-linseelement, noe som gir enestående bildekvalitet i hele skjermbildet. Den allsidige 15x optiske zoomen har et 35 mm-ekvivalent brennviddeområde på 25,5–382,5 mm. En 30x avansert zoom gir ekstra fleksibilitet gjennom kvalitetsopptak i full HD.

Kraftig bildestabilisering

Canons bildestabilisering langs 5 akser sikrer sylskarpe resultater når du filmer håndholdt eller på farten. XF605 bruker en kombinasjon av standard, dynamiske og motoriserte bildestabilisatorer for å oppnå en svært effektiv bildestabiliseringskontroll som forenkler fotograferingen av mange ulike motiver og situasjoner.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.