CANON XF605

Fjernkontroll- og nettverksfunksjonalitet

XF605 har 12G-SDI-, Wi-Fi- og Ethernet-tilkobling som støtter IP-strømming i H.264, perfekt for direkteoverføring.

USB-videoutgang

XF605 er det første profesjonelle videokameraet i XF-serien som støtter videoutdata (UVC) fra en USB-C-terminal, og kan dermed brukes som webkamera. USB PTP støttes også, slik at filer kan importeres fra kameraet til en datamaskin.

Fjernkontrollfunksjoner

XF605 er kompatibelt med en rekke for kablede og trådløse fjernkontroller. Det støtter flerfunksjonskontrollen Canon RC-V100 og den nye nettleserfjernkontrollen, som er optimalisert for opptak med én bruker ved hjelp av smarttelefon eller nettbrett. Kompatible fjernkontroller, som RC-IP100, kan også brukes til å kontrollere XF605 som en del av et kameraoppsett med Canon PTZ-kameraer og utvalgte Cinema EOS-kameraer.

XF605

Dra nytte av Content Transfer Mobile-appen for å strømlinjeforme nettverksoverføringer, eller bruk den innebygde Wi-Fi- eller Ethernet-porten til å koble til FTP.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.