CANON XF605

Brukervennlighet og fleksibilitet

Forbedrede berøringsskjermfunksjoner

I tillegg til det populære Direct Touch-grensesnittet som gir direkte kontroll over autofokusen og skjerminnstillinger, kan du betjene avspillingskontroller, navigere i menyene og gjøre opptaksinnstillinger på den innebygde 3,5-tommers vribare LCD-berøringsskjermen.

Mer enn 100 funksjoner, inkludert øyeregistrerings-AF, forsterkningsøking og fokusveiledning, kan tilordnes til 11 tilpassbare knapper som er enkle å betjene på den kompakte hovedenheten mens du ser gjennom den elektroniske søkeren.

XF605_Lifestyle

Uavhengige kontrollringer

Til tross for den kompakte størrelsen har det optiske zoomobjektivet til XF605 tre kontrollringer. Fokus, zoom og iris kan justeres uavhengig av hverandre med objektivringene, og kontrollen er presis siden hver ring har forskjellige berøringsmønstre.

XF605

Innebygde ND-filtre

En intern, roterende ND-filterenhet gir kreativ kontroll over blenderåpning og lukkerhastighet i en rekke fotograferingssituasjoner. Tre nivåer – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – justeres ved hjelp av praktisk plasserte eksterne knapper nær objektivrøret.

REGISTRER DEG NÅ

Registrer interessen din for Canon XF605

Vær den første som får de siste oppdateringene om Canon XF605, tilbud fra Canon, tips og veiledninger, siste nytt og invitasjoner til lokale arrangementer.

Relaterte artikler

  1. Utseendet til Canon XF605 som vises i disse bildene og videoene, kan være forskjellig fra det kommersielle produktet.