Fotoutstilling av ungdommer i Canon Young People Programme

Der ungdommer får uttrykke seg gjennom bilder.

Fremtidens historiefortellere

Vi inspirerer og styrker neste generasjon gjennom kreativ utdanning og lærer unge mennesker hvordan de skal uttrykke seg ved å bruke FNs bærekraftsmål (SDG) som rammeverk.

Gjennom vårt Young People Programme har vi nådd over 4500 unge deltakere og jobbet med over 50 veldedighetspartnere på tvers av Europa, Midtøsten og Afrika. Programmet gir unge mennesker kunnskap, ferdigheter og selvtillit til å utvikle sine ferdigheter og fortelle sine historier.

Vi har denne høsten invitert ungdommer i alderen 9-19 år fra nærmiljøet på Holmlia til å delta i programmet for å lære å uttrykke seg gjennom bilder og dele sine historier. Oppgaven de fikk var å knytte bildet sitt til et av FNs Bærekraftsmål som er viktig for dem.

Canon Camera
Canon Camera

Med inspirasjon fra hele verden

Canon-fotograf Johnny Haglund har sett det meste av verden – fra Mongolias øde villmark til en liten bygd på Senja. Gjennom bilder forteller han fantastiske historier om mennesker som ofte jobber og lever annerledes enn de fleste av oss. Johnny har vært mentor for deltagerne og har gjennom flere forskjellige workshops gitt opplæring i både kamerateknikk og historiefortelling, og inspirert ungdommene til å utforske verden og fortelle deres historie gjennom bilder.

Årets utstilling

Fra 31. august til 13. september vil være stilt ut foran Holmliasenteret i Oslo. Her er det mulighet til å se de fantastiske bildene til ungdommene.

Canon Camera