no consumer

Støtte for forbrukerprodukter

  Feedback

  Vennligst hjelp oss med å forbedre vår Service ved å fullføre en kort undersøkelse basert på dine erfaringer med Canons support nettsider.

  Fullfør undersøkelsen

  Nei, takk

  Kontakt kundestøtte

  Før du kontakter oss, kan du gjerne gå til webområdet vårt for kundestøtte. Der finner du produktspesifikke drivere, brukerhåndbøker og vanlige spørsmål, produktspesifikk programvare og fastvare og annet nyttig innhold som kan hjelpe deg med å løse problemet ditt.

  Forbrukerkunder kan kontakte oss enten via telefon eller ved å bruke e-postskjemaet nedenfor for å få hjelp med produkter eller problemer.

  Ring oss på 23 50 01 43

  Mandag–fredag 09.00–17.00
  Prisen per samtale er 0.89 NOK + 0.49 NOK per minutt med en fastlinje med Telenor. Prisen kan variere avhengig av telefonleverandøren. Kontakt din telefonleverandør for å få nøyaktige prise.

  Det er til god hjelp for oss hvis du har følgende informasjon klar –

  Fyll ut hver av de nummererte delene nedenfor i riktig rekkefølge slik at vi får samlet inn så mye informasjon som mulig.
  Felt som er merket med *, må fylles ut.

  1. Produktet ditt
  Produktkategori *
  Produktunderkategori *
  Serie *
  Modell *
  Serienummeret for produktet (Tilleggsutstyr):
  Finn ut hvordan du finner serienummeret her

  2. Systemet ditt
  Operativsystem:*
  Slik ser du hvilket operativsystem du har
  Hvordan er produktet koblet til datamaskinen?

  3. Problemet ditt
  Type problem:*
  Angi feilkoden, hvis det finnes en:

  Feilkoder på EOS-kameraet

  Feilkoder for PIXMA

  Oppgi så mye informasjon som mulig i forespørselen, inkludert all problemløsning du har gjort * Bruk maksimalt 4000 tegn.

  4. Personopplysninger
  Fornavn *
  Etternavn *
  E-postadresse *
  Bekreft e-postadressen din *
  Telefonnummer (bare tall)

  Ved å sende inn dette skjemaet og oppgi e-postinformasjon, godtar du webområdets vilkår og betingelser og samtykker i at Canons kundestøtte kan kontakte deg via e-post. Hvis du ikke samtykker i dette, kan du bruke alternativet support via telefon.

  Vær oppmerksom på at all informasjon i skjemaet ovenfor kun brukes til å løse problemet ditt. Personlig informasjon i skjemaet blir ikke brukt til markedsføring eller til å informere deg om andre produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.


  Viktig!

  Det kan hende at noen Internett-leverandører blokkerer svar i den tro at de er uønsket e-post. Vi anbefaler at du legger til donotreply@support.canon-europe.com i adresseboken for å være sikker på at du mottar svar på forespørselen din.


  Det har dessverre oppstått en feil under sending. Prøv å sende oss en e-post på nytt. Hvis den samme feilen oppstår igjen, ber vi deg kontakte support via telefon.